Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η selfie που έγινε εφιάλτης - Πήρε πόζα για φωτογραφία και... γλίτωσε από θαύμα (photo)

Κατατρόμαμαξαν οι παρευρισκόμενοι

8 Απριλίου 2020 19:52
Η selfie που έγινε εφιάλτης - Πήρε πόζα για φωτογραφία και... γλίτωσε από θαύμα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή την selfie που έμεινε ανολοκλήρωτη δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή της μια τουρίστρια. Μια νεαρή θέλησε να ποζάρει για μια φωτογραφία σε ένα γραφικό βράχο στο Μπαλί, χωρίς να δει το τεράστιο κύμα που ερχόταν καταπάνω της. Επίσης, μια νεαρή αποφάσισε να βγάλει μια selfie την ώρα που η αδερφή της γεννούσε, με αυτό που γίνετε στη συνέχει να σοκάρει.

Η νεαρή γυναίκα παρά τρίχα γλύτωσε τον θάνατο όταν το κύμα έσκασε με ορμή επάνω της, στο τουριστικό «Δάκρυ του Διαβόλου» στο ινδονησιακό νησί Νούζα Λέμπογκαν. Με τα χέρια της απλωμένα για να δείξει το απίστευτο σκηνικό, αυτό που αρχικά μοιάζει με την τέλεια φωτογραφία καταλήγει σε παρ’ ολίγον τραγωδία όταν το κύμα την ρίχνει κάτω.

17χρονη πήγε να βγάλει selfie με το σκύλο της... Η συνέχεια σοκάρει... (photo)

Μια 17χρονη άραζε όταν σκέφτηκε να απαθανατίσει τις υπέροχες στιγμές με το γερμανικό ποιμενικό σκύλος της με μερικές selfie. Ενώ, μια 30χρονη πέρασε το τζάγκουαρ για... γατούλα και ήθελε να βγάλει selfie και στη συνέχει να το μετανιώνει πικρά

Όταν όμως προσπάθησε να βγάλει τις φωτογραφίες δεν υπολόγισε ότι το ζώο θα αισθανθεί ότι απειλείται από το κινητό της τηλέφωνο. Η στιγμή της επίθεση καταγράφεται γλαφυρά στο πρόσωπο της 17χρονης Λάρα. Η νεαρή κοπέλα χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο καθώς δέχτηκε αρκετά δαγκώματα που απαίτησαν ράμματα.

Η σκυλίτσα Κένυα τραυμάτισε την Λάρα με τους ισχυρούς της κυνόδοντες. Παρά το γεγονός ότι τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι και σύντροφοι του ανθρώπου, δεν μπορούμε πάντοτε να προβλέψουμε τα ένστικτα των ζώων μας και το πώς μπορεί να αντιδράσουν όταν νιώσουν ότι απειλούνται, ακόμη και από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και είναι τόσο διαδεδομένες σήμερα.

Έβγαζε selfie αγκαλιά με το 10 μηνών μωρό της - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια selfie έχει καταλήξει σε τραγωδία, όμως σαν αυτό το περιστατικό πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια μητέρα βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο με το σύζυγο της και τη 10 μηνών κορούλα τους. Το ζευγάρι χαμογελαστό κι ευτυχισμένο έκανε βόλτες στο κέντρο και έβγαζε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις κυλιόμενες σκάλες για να ανέβουν στον από πάνω όροφο.

Όσο λοιπόν βρίσκονταν στη σκάλα και ενώ εκείνη κινούταν αποφάσισαν να βγάλουν μια ακόμη selfie, την τραγικότερη όλων! Το μωρό που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό. Οι γονείς πανικόβλητοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί όμως δυστυχώς το χτύπημα ήταν μοιραίο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη τραγωδία από selfie που συγκλονίζει τους πάντες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 12χρονη ανέβηκε σε έναν πύργο για να βγάλει μια selfie.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share