Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

30χρονη πέρασε το τζάγκουαρ για... γατούλα και ήθελε να βγάλει selfie - Το μετάνιωσε όμως πικρά... (Video)

Σοκ!

22 Μαρτίου 2020 16:58
30χρονη πέρασε το τζάγκουαρ για... γατούλα και ήθελε να βγάλει selfie - Το μετάνιωσε όμως πικρά... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 30χρονη γυναίκα τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα τζάγκουαρ, κατά την προσπάθειά της να βγάλει μια selfie μαζί του. Ενώ, μια γυναίκα έβγαλε μια selfie μιας και είναι περήφανη για το παιδί της, και αποφάσισε να το θηλάσει ενώ βγήκε έξω. Τότε είδε ότι...

Το περιστατικό συνέβη στο ζωολογικό πάρκο «Wildlife World» στην Αριζόνα. Η 30χρονη επισκέπτρια είχε περάσει τις προστατευτικές μπάρες, ώστε να πλησιάσει το τζάγκουαρ προκειμένου να βγάλει τη φωτογραφία.

«Βρισκόμουν με την οικογένειά μου στον ζωολογικό κήπο όταν κάποιος ήρθε φωνάζοντας για βοήθεια», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, Άνταμ Γουίκερσον.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα στο σημείο χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Είδα το κορίτσι να κρέμεται από το φράχτη και το χέρι της βρισκόταν στο στόμα ενός τζάγκουαρ. Μπορούσα να δω τα νύχια του στην σάρκα της», δήλωσε ο μικρός Γουίκερσον.

«Η μαμά μου πέταξε ένα μπουκάλι για να αποσπάσει την προσοχή του ζώου και όταν την άφησε τραβήξαμε την κοπέλα και εκείνη έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη», συμπλήρωσε, ωστόσο δεν είδε την στιγμή της επίθεσης και ούτε ξέρει πότε ακριβώς η κοπέλα πλησίασε το ζώο.

«Η επισκέπτρια φέρει τραυματισμούς στον ώμο που δεν είναι σοβαροί. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν άμεσα στην τραυματισμένη όπως ζητήθηκε από την οικογένεια. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόταν το ζώο έξω από το περιβάλλον του. Οι μπάρες προστασίας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Στέλνουμε τις προσευχές μας στην οικογένεια», έγραψαν εκπρόσωποι του ζωολογικού κήπου στο Twitter.

Έβγαζε selfie αγκαλιά με το 10 μηνών μωρό της - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια selfie έχει καταλήξει σε τραγωδία, όμως σαν αυτό το περιστατικό πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια μητέρα βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο με το σύζυγο της και τη 10 μηνών κορούλα τους. Το ζευγάρι χαμογελαστό κι ευτυχισμένο έκανε βόλτες στο κέντρο και έβγαζε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις κυλιόμενες σκάλες για να ανέβουν στον από πάνω όροφο.

Όσο λοιπόν βρίσκονταν στη σκάλα και ενώ εκείνη κινούταν αποφάσισαν να βγάλουν μια ακόμη selfie, την τραγικότερη όλων! Το μωρό που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό. Οι γονείς πανικόβλητοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί όμως δυστυχώς το χτύπημα ήταν μοιραίο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη τραγωδία από selfie που συγκλονίζει τους πάντες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 12χρονη ανέβηκε σε έναν πύργο για να βγάλει μια selfie.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share