Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

12χρονη ανέβηκε σε ένα πύργο για να βγάλει selfie- Λίγα δευτερόλεπτα μετά έγινε κάτι που θα σας τρομάξει

Και δεν είναι η μόνη...

21 Φεβρουαρίου 2020 16:57
12χρονη ανέβηκε σε ένα πύργο για να βγάλει selfie- Λίγα δευτερόλεπτα μετά έγινε κάτι που θα σας τρομάξει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια 12χρονη έφηβη ανέβηκε σε έναν πύργο για να βγάλει μια selfie φωτογραφία...Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να σκορπίσει θλίψη στην οικογένειά της.

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου του 2017, μία ανύπαντρη μητέρα από το Ljuberzy, μία μεγάλη Ρωσική πόλη κοντά στην Μόσχα, αντιμετώπισε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού.

Έλαβε μία κλήση στη δουλειά από το τοπικό νοσοκομείο: η 12χρονη κόρη της, που έπρεπε να ήταν σπίτι, είχε μπει με πολύ σοβαρά τραύματα. Είχε πάθει διάσειση και βλάβες στην σπονδυλική της στήλη.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο κατάλαβε τι είχε συμβεί. Η κόρη της προσπαθούσε να βγάλει μία σέλφι αλλά είχε πέσει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου. Αν και μπορούν να καταγραφούν και αστεία περιστατικά σε μια selfie όπως αυτό εδώ, πολλές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίθετο και να καταστούν μοιραίες.

Δεν είχε σκοπό να βλάψει τον εαυτό της, απλά ήθελε να βγάλει μία επικίνδυνη φωτογραφία. Δυστυχώς όμως έγειρε πάρα πολύ και έχασε την ισορροπία της...

Επιβίωσε αλλά πολλοί δεν στάθηκαν το ίδιο τυχεροί. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε σε τι κινδύνους είναι διατεθειμένοι οι έφηβοι να εκθέσουν τον εαυτό τους για να βγάλουν απλά μία φωτογραφία. Μία έρευνα έδειξε πως τουλάχιστον 127 άνθρωποι έχουν πεθάνει προσπαθώντας να βγάλουν μία σέλφι από τον Μάρτιο του 2014.

Εάν ο αριθμός αυτός περιελάμβανε και όσους είχαν απλά τραυματιστεί για μία φωτογραφία, θα ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερος.

Αυτός ο τύπος στην εικόνα έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ είχε ανεβεί σε έναν πύργο μετάδοσης με αποτέλεσμα να πέσει. Ο λόγος που ήθελε να ανέβει; Όπως φαντάζεστε ήθελε να βγάλει μία φωτογραφία για να την δείξει στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν μας φαίνεται παράξενο, αφού όσοι έχουν τέτοιες φωτογραφίες έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Πολλοί τους αποκαλούν τρελούς αλλά παρόλα αυτά οι φωτογραφίες τους έχουν πάρα πολλά ‘likes’.

Φυσικά, όλοι ξέρουν πως αυτό που κάνουν πολλοί είναι επικίνδυνο αλλά πλέον οι οπαδοί του ‘roofing’ όπως το ονομάζουν γίνονται όλο και πιο νεαροί και απρόσεκτοι. Αυτό το αγόρι σκαρφάλωσε με την παρέα του σε μία γέφυρα για να βγάλουν φωτογραφίες.

Όταν όμως ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας έχασε την ισορροπία του, προσπάθησε να κρατηθεί αλλά έπεσε από την γέφυρα βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Για τους roofers όμως, δεν πρόκειται μόνο για τα likes και τους ακόλουθους. Το πιο σημαντικό είναι πως παίρνουν διεθνή φήμη. Μία από αυτούς είναι η 23χρονοη Ρωσίδα Άντζελα Νικολάου, της οποίας οι φωτογραφίες έχουν γίνει γνωστές σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

Spire selfie #china #rooftop #roof #tianjin

A post shared by A N G E L A N I K O L A U (@angela_nikolau) on

Το δύσκολο είναι να εξηγήσεις σε ένα παιδί πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα: όταν παίρνεις τέτοια ρίσκα, το να χάσεις την προσοχή σου για 1 δευτερόλεπτα μπορεί να σου στοιχίσει όλη τη ζωή.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να τους θυμίσετε πως καμία φωτογραφία δεν αξίζει όσο η ζωή μας!

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share