Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Αυτή η κοπέλα έβγαζε χαμογελαστή μια selfie - Μόλις δείτε τι κάνει η αδερφή της από πίσω θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

3 Απριλίου 2020 12:23
Αυτή η κοπέλα έβγαζε χαμογελαστή μια selfie - Μόλις δείτε τι κάνει η αδερφή της από πίσω θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι αλήθεια πως οι σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μας απαθανατίζονται σε φωτογραφίες και κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις.

Αυτό σκέφτηκε και αυτή η νεαρή όταν αποφάσισε να βγάλει μια selfie την ώρα που η αδερφή της γεννούσε. Χαρακτηριστικά στη φωτογραφία φαίνεται η κοπέλα να χαμογελά περιμένοντας το ανηψάκι της ενώ η αδερφή της από πίσω κυριολεκτικά σφάδαζε στους πόνους.

Το δε σχόλιο της στη φωτογραφία, «Selfie! Ενώ η αδερφή μου ετοιμάζεται να βγάλει ένα μωρό από τον κόλπο της!»,φαίνεται να καθιστά ακόμη πιο αμφισβητούμενη την επιλογή της να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει πως η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την στάση της απέναντι στην αδερφή της.«Δεν πονούσε πολύ στην αρχή και έτσι το βρήκε αρκετά αστείο» είπε η ίδια . «Της είπα πως θα το έκανα, είχε μόλις αρχίσει η χορήγηση της οξυγοκίνης και οι οδύνες του τοκετού ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως. Άρχισε να τους νοιώθει και τη στιγμή που έλεγε: Ο Θεέ μου μου δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, εγώ τράβηξα τη φωτογραφία».

selfie

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη selfie που τραβιέται την πιο ακατάλληλη στιγμή, δείτε εδώ τι συνέβη όταν αυτή η κοπέλα έβγαλε μια selfie στην παραλία!

Έβγαλε μια selfie με αυτό το φόρεμα και βγήκε έξω - Το κράξιμο που άκουσε και ο λόγος θα σας σοκάρει

Αυτή η κοπέλα έβγαλε μια selfie πριν πάει σε ένα γάμο και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αδιανόητα. Ο λόγος που δέχθηκε επίθεση θα σας σοκάρει.

Το να βρεις την τέλεια εμφάνιση για ένα σπουδαίο γεγονός είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα. Αλλά όπως κατάλαβε πρόσφατα μία γυναίκα, ακόμα και να βρεις κάτι που σου αρέσει, μπορεί και πάλι να δεχθείς πυρά από τους υπολοίπους.Ένας ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Ζηλανδίας ανέβασε μία selfie μιας γυναίκας πριν πάει σε ένα γάμο.

Φορούσε ένα στενό, πορτοκαλί φόρεμα. Ο σταθμός έθεσε ένα ερώτημα μαζί με τη φωτογραφία – είναι το φόρεμά της κατάλληλο; Η ερώτηση αυτή προέκυψε αφού κάποιοι καλεσμένοι της επιτέθηκαν φραστικά στον γάμο.

Τα συναισθήματα του κόσμου όμως ήταν ανάμικτα. Κάποιες γυναίκες την επικρότησαν γι’αυτή την εμφάνιση. Είπαν πως δούλεψε πολύ γι’αυτό το σώμα και καλά κάνει και το επιδεικνύει.

‘Και δηλαδή τι υποτίθεται πως πρέπει να φοράμε σε έναν γάμο, εάν όχι ένα πανέμορφο φόρεμα;’ είπε μία γυναίκα. Κάποιοι διαφώνησαν, λέγοντας πως δεν ήταν κατάλληλο αυτό το φόρεμα.

Ακόμα μια selfie που δέχθηκε πολλά σχόλια είναι και αυτή της κοπέλας εδώ, αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share