Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Έβαλε ξύδι στο πλυντήριο και έριξε μέσα τις αγαπημένες της πετσέτες - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα εκπλαγείτε!

Απίστευτο!

19 Μαΐου 2020 09:10
Έβαλε ξύδι στο πλυντήριο και έριξε μέσα τις αγαπημένες της πετσέτες - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα εκπλαγείτε!

Το πλύσιμο των ρούχων μπορεί θεωρητικά να είναι από τις πιο απλές δουλειές του σπιτιού κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θεωρούν πως απλά πετάς τα ρούχα μέσα στον κάδο και όλη τη δουλειά την κάνει το πλυντήριο. Δεν είναι έτσι, ακόμη κι αυτή η απλή δουλειά θέλει τον τρόπο της κι έχει κι εκείνη τα μικρά της μυστικά. Και τι θεωρείται πιο απλό να πλυθεί και να τακτοποιηθεί; Οι πετσέτες! Ακόμη ένα λάθος! Ναι, μπορεί να σιδερώνονται πανεύκολα και να μην σε παιδεύουν καθόλου, θέλουν όμως κι αυτές τον τρόπο τους.

Οι πετσέτες είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται καθημερινά και συχνά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της "σκληρής πετσέτας". Το θέμα είναι οι πετσέτες μας να είναι αφράτες και απαλές κι αυτό δεν θα στο χαρίσει ούτε το πιο ακριβό μαλακτικό του εμπορίου.

Η λύση για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο σπίτι σου και σε υλικά που σίγουρα υπάρχουν εκεί. Αυτή τη φορά η λύση σου είναι το ξύδι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ξύδι μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και μας φαίνεται σωτήριο, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει λίγο ξύδι στο νεροχύτη σας.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι: πριν το ξέβγαλμα, διαλύστε με νερό μία κούπα λευκό ξύδι και έπειτα βάλτε το στην ειδική θήκη για το μαλακτικό. Θα δείτε ότι οι πετσέτες σας θα γίνουν σαν καινούριες!

Γέμισε την καμμένη κατσαρόλα με λευκό ξύδι και έλυσε το πρόβλημα της κάθε νοικοκυράς

Σε πολλούς έχει τύχει η κατσαρόλα ή το τηγάνι να "αρπάξει" και να κολλήσει στον πάτο το φαγητό με αποτέλεσμα να θυμίζει... κάρβουνο. Πολλά είναι τα προϊόντα που υπόσχονται να αφαιρέσουν τα καμμένα λίπη άμεσα και αποτελεσματικά αλλά γιατί να μην το κάνεις ανέξοδα με ένα υλικό που δεν λείπει από κανένα σπίτι;

Η λύση που έψαχνες τόσο καιρό βρίσκεται στο ξύδι που έχει αποδειχθεί άπειρες φορές σωτήριο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν γεμίσετε την καφετιέρα σας με λευκό ξύδι. Αντί λοιπόν να τρίβετε με τις ώρες μπορείτε να κάνετε κάτι απλούστατο.

Απλά γεμίστε το καμένο σκεύος σας με ξύδι και αφήστε το λίγη ώρα να μουλιάσει. Τα καμένα κομμάτια θα ξεκολλήσουν χωρίς κόπο με τη βοήθεια ενός κουταλιού που θα αφαιρέσει με ευκολία τα μεγάλα κομμάτια. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχετε μια μαγειρική ατυχία ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Γέμισε ένα μπολ με ξύδι και έριξε μέσα το σφουγγαράκι των πιάτων - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Είναι γνωστό πως το ξύδι κάνει θαύματα σε θέματα καθαριότητας και αποδεικνύεται περίτρανα από τα άπειρα μέρη που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν γεμίσετε την καφετιέρα σας με λευκό ξύδι.

Το σφουγγαράκι των πιάτων είναι από τα αντικείμενα της κουζίνας μας με τα περισσότερα μικρόβια αλλά όπως είναι επόμενο δεν γίνεται μετά από κάθε πλύσιμο να το αντικαθιστούμε. Μην αγχώνεστε, υπάρχει λύση και βρίσκεται στο ξύδι.

Για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία στα σφουγγάρια των πιάτων σας, απλά μουλιάστε τα σε νερό με ξύδι κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί, το σφουγγάρι σας θα μυρίζει σαν καινούργιο!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share