Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Αιφνιδίως σε νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος - Σε σοκ οι Βρετανοί με τη δημόσια εικόνα του

Νέα δεδομένα για τον καρκίνο του μονάρχη

30 Απριλίου 2024 20:37
Αιφνιδίως σε νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος - Σε σοκ οι Βρετανοί με τη δημόσια εικόνα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βασιλιάς Κάρολος: Για δράμα πίσω από την δημόσια εικόνα κάνουν λόγο στην Αγγλία. Χαρούμενος και συγκινημένος έδειχνε ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στα δημόσια καθήκοντα για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση του καρκίνου, χαμογελώντας και χαιρετώντας καθώς έφτανε σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ο μονάρχης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για άγνωστης μορφής καρκίνο, επισκέφθηκε το University College Hospital Macmillan Cancer Centre σήμερα το πρωί με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, συναντώντας ασθενείς και προσωπικό, στο πλαίσιο του ρόλου του ως προστάτη της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Δείτε επίσης: Άλλαξαν ξανά τα πάντα για την Κέιτ Μίντλετον: «Έμαθε τα νέα και τώρα πια στη μάχη της με τον καρκίνο...»

Η σημασία της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου σε αυτό το νοσοκομείο

Η συγκεκριμένη πρώτη του εμφάνιση σε αντικαρκινικό κέντρο δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς ήταν επιθυμία του η πρώτη του δημόσια έξοδος, από τότε που οι γιατροί του έδωσαν το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση των βασιλικών του υποχρεώσεων, να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει ότι η εμφάνισή του αυτή μπορεί να αναδείξει ορισμένες από τις καινοτόμες έρευνες που υποστηρίζονται από το Cancer Research UK, οι οποίες διεξάγονται στο νοσοκομείο. Πάντως, η συγκεκριμένη θεραπευτική μονάδα δεν επιλέχθηκε επειδή έχει σχέση με τη θεραπεία ή τη μορφή καρκίνου του βασιλιά Καρόλου.

Το κέντρο παρέχει εγκαταστάσεις για τη διάγνωση και τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος καρκινικών και μη καρκινικών παθήσεων, ενώ, παράλληλα, υποστηρίζει τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share