Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Η λεπτομέρεια που αποκαλύπτει τα πάντα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Αν του σφίξεις δυνατά το χέρι...»

Τι συμβαίνει τελικά με την κατάσταση του τραγουδιστή;

21 Μαΐου 2024 12:50
Η λεπτομέρεια που αποκαλύπτει τα πάντα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Αν του σφίξεις δυνατά το χέρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας καθημερινά κερδίζει έδαφος στη μεγάλη μάχη, που δίνει για την υγεία του, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να παλεύει στην Εντατική εδώ και σχεδόν δύο μήνες και τις ελπίδες να αυξάνονται διαρκώς για ένα αίσιο τέλος.

Ένα από τα πολύ κοντινά του πρόσωπα, η Σάντρα Βουτσά, μίλησε στο «Πρωινό» και, τη στιγμή που αναφερόταν στη βεβήλωση του τάφου του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, σχολίασε και το τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κόκοτα, τονίζοντας πως χρειάζεται αρκετή ακόμη υπομονή.

Η αναφορά της Σάντρας Βουτσά στην κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης δεν έχει ξυπνήσει ακόμη. Τα φάρμακα καταστολής είναι πολύ βαριά και, για να ξυπνήσει, θέλει χρόνο. Κάθε οργανισμός χρειάζεται τον χρόνο του, άλλοι πρέπει να περιμένουν μια βδομάδα άλλοι 20 μέρες για να τα καταφέρουν και να ξυπνήσουν, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Επειδή, βέβαια, έχει αρχίσει να φεύγει η επήρεια των φαρμάκων, αρχίζει να αντιδρά κιόλας, εκτός του ότι ήδη αναπνέει μόνος του. Αν του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, δηλαδή, τότε αντιδρά και το τραβάει. Είναι μέρες υπομονής, αυτές που περνάμε», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share