Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Άλλαξαν ξανά τα πάντα για την Κέιτ Μίντλετον: «Έμαθε τα νέα και τώρα πια στη μάχη της με τον καρκίνο...»

Η είδηση που δεν περίμενε και ξαφνικά βλέπει όλα τα δεδομένα διαφορετικά

29 Απριλίου 2024 08:35
Άλλαξαν ξανά τα πάντα για την Κέιτ Μίντλετον: «Έμαθε τα νέα και τώρα πια στη μάχη της με τον καρκίνο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον έχει ήδη αποτελέσει υπόδειγμα αξιοπρέπειας με τον τρόπο, που έχει αποφασίσει να διαχειριστεί τη συνθήκη, που έχει προκύψει μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, με την ίδια από την ανακοίνωση κι έπειτα να είναι εξαιρετικά διακριτική και να έχει πετύχει, πράγμα σπάνιο, αντίστοιχες σχέσεις με το βρετανικό Τύπο.

Αυτό δεν αναιρεί, βέβαια, ότι άπαντες θέλουν να μαθαίνουν οποιαδήποτε εξέλιξη με την υγεία, τόσο της ίδιας όσο και του Βασιλιά Καρόλου, ο οποίος πάσχει από την ίδια ασθένεια. Όλα αυτά σε μια εξέλιξη, που έχει συσπειρώσει ακόμη περισσότερο το παλάτι, περνώντας αυτή τη στιγμή μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του.

Τα τελευταία νέα, όμως, κάθε άλλο παρά αρνητικά είναι. Απεναντίας, η επίσημη ενημέρωση και σε αντίθεση με όσους επιχειρούν να τη διαψεύσουν, επισημαίνει πως ο Βασιλιάς Κάρολος βλέπει την υγεία του να βελτιώνεται και τη μάχη του απέναντι στον καρκίνο να κερδίζει έδαφος για τον ίδιο, σε μια εξέλιξη, που φυσικά μόνο αδιάφορη δε θα μπορούσε να αφήσει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Τα θετικά νέα για τον Κάρολο είναι μόνο η αρχή για την επιστροφή της Κέιτ στο δημόσιο βίο

Η ίδια και ο Κάρολος, άλλωστε, έχουν έρθει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια και αισθάνονται ο ένας τον άλλο σαν ένα πολύ δικό του πρόσωπο, ειδικά από τη στιγμή της διπλής διάγνωσης. Ειδικοί στη Βρετανία, μάλιστα, επισημαίνουν πως η θετική εξέλιξη στην υγεία του Καρόλου και επιστροφή του στα δημόσια καθήκοντά του θα επιφέρει και αντίστοιχη υποστήριξη, κυρίως ψυχολογικά, στην Κέιτ για να επιστρέψει.

Η αφοσίωσή της, άλλωστε, στη βασιλική οικογένεια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με την Κέιτ Μίντλετον να επιθυμεί να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό και τα νέα για τον πεθερό της να είναι ακριβώς αυτά, που χρειαζόταν, ώστε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και να την δούμε εκ νέου στη δημόσια βρετανική ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share