Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Εύχεται να μην το είχε δει ποτέ: «Φρίκαρε» ο Βασιλιάς Κάρολος με το πορτρέτο του (video)

Viral η αντίδρασή του - Διχασμένη η Βρετανία

15 Μαΐου 2024 18:38
Εύχεται να μην το είχε δει ποτέ: «Φρίκαρε» ο Βασιλιάς Κάρολος με το πορτρέτο του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρετανία: Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου επίσημου πορτρέτου του βασιλιά Κάρολου μετά τη στέψη του, έγιναν χθες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πρόκειται για κατακόκκικη ελαιογραφία τεραστίων διαστάσεων – μήκους 2,40 και πλάτους 1,87 μέτρων – με αρκετά… μοντέρνα (για τα δεδομένα του Μπάκιγχαμ) «ματιά».

Αν και η βασίλισσα Καμίλα ενθουσιάστηκε μόλις είδε τον πίνακα, ο βασιλιάς Κάρολος μάλλον «φρίκαρε». Όταν ο ίδιος έκανε τα αποκαλυπτήρια, η κάμερα κατέγραψε την αντίδραση του – φαίνεται στιγμιαία σοκαρισμένος από το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: «Πυρ και μανία» ο Βασιλιάς Κάρολος με τον Χάρι: Τον άκουσε όλο το Μπάκιγχαμ!

Οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν το στιγμιότυπο viral με πολλούς να «συμμερίζονται» την αντίδραση του βασιλιά. Άλλοι πάλι είπαν ότι ο Κάρολος απλώς τινάχτηκε με «σιχασιά» όταν το ύφασμα με το οποίο ήταν καλυμμένο το πορτρέτο πήγε να πέσει πάνω του και τον ακούμπησε στιγμιαία.

Ο πίνακας δίχασε τους Βρετανούς, που άλλοι το λάτρεψαν και άλλοι το μίσησαν (και αρκετοί το τρόλαραν). Πολλοί θεώρησαν το πορτρέτο «ανατριχιαστικό» και ενοχλητικό» να το κοιτάς. «Είναι το πιο άσχημο πράγμα που έχω δει ποτέ», έγραψε ο παρουσιαστής του διαδικτυακού σόου Graham Allen στο X.

Άλλοι πάλι ενθουσιάστηκαν με τον πίνακα. «Μου αρέσει. Πιστεύω ότι εμβαθύνει με περίπλοκο τρόπο στην προσωπικότητα του βασιλιά» έγραψε μια χρήστης του Χ.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share