Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Τα είπε σταράτα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Αρέσουμε σαν εκπομπή, αλλά το θέμα είναι να τα φέρνουμε και στο ταμείο» (video)

«Δεν ήθελα να γίνουν παρεξηγήσεις»

21 Μαΐου 2024 12:59
Τα είπε σταράτα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Αρέσουμε σαν εκπομπή, αλλά το θέμα είναι να τα φέρνουμε και στο ταμείο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική για άλλη μία φορά ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σχολίασε την παρέμβαση που έκανε χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’ s Time, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Με την ευκαιρία, δείτε: «Πάγωσε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Χώρισα μόλις έμεινα έγκυος - Είχα αποβάλει δύο φορές...»

«Δεν ήθελα να γίνουν παρεξηγήσεις»

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία παρενέβη στη Φαίη Σκορδά για να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή της στην Eurovision, είπε στην κάμερα του Happy Day: «Έκανα παρέμβαση στην εκπομπή της Φαίης, γιατί δεν ήθελα να γίνουν παρεξηγήσεις, σχετικά με την αμοιβή μας στη Eurovision. Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα ξανά τη Eurovision, αλλά όχι αμισθί. Τα παιδιά τιμή τους που πήγαν χωρίς να πληρωθούν, αλλά προφανώς έχουν μια άλλη συνεργασία με την ΕΡΤ».

Και συμπλήρωσε: «Κοντεύουμε τώρα να κάνουμε τη συζήτηση με τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Εγώ θα ήθελα πολύ να συνεχιστεί η εκπομπή. Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ και ελπίζω οι κόποι μας να ανταμειφθούν».

Στο τέλος σημείωσε: «Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, αν μια εκπομπή τα φέρνει, συνεχίζει. Πιστεύω ότι αρέσουμε σαν εκπομπή, αλλά το θέμα είναι να τα φέρνουμε και στο ταμείο. Δεν έχω ρωτήσει το κανάλι για το αν είναι συν ή μείον το ταμείο μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share