Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης συγκινεί για την Αγγελική Νικολούλη: Αποκαλύπτει τις άγνωστες πλευρές της -«Η μητέρα μου, είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα» (video)

Συγκινημένος και υπερήφανος

21 Μαΐου 2024 12:19
Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης συγκινεί για την Αγγελική Νικολούλη: Αποκαλύπτει τις άγνωστες πλευρές της -«Η μητέρα μου, είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε εχθές 20/5 ο Κωνσταντίνος Μουσούλης και αποκάλυψε την άγνωστη πλευρά της μητέρας του Αγγελικής Νικολούλη.

Με την ευκαιρία, δείτε: Μας συστήνει για πρώτη φορά την μητέρα της η Αγγελική Νικολούλη: «Περήφανη για σενα» - Το συγκινητικό μήνυμα για την γιορτή της μητέρας

«Η μητέρα μου είναι κλασσική Ελληνίδα μάνα»

«Η μητέρα μου είναι κλασσική Ελληνίδα μάνα. “Τι έφαγες, ντύσου μη κρυώσεις”. Στη Νέα Υόρκη όταν έμαθα είχαμε συνεργαστεί σε μια υπόθεση και πήρα μια γεύση του πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν μια υπόθεση που είχε χάσει τον γιο του και πίστευε ότι ήταν δολοφονία. Αλλά τα στοιχεία που βρήκαμε από την έρευνα που αποδείκνυαν ότι ήταν δολοφονία ήταν ισάξια με του ότι δεν ήταν. Ήταν μια περίπλοκη υπόθεση.

Δεν θα πω σε μια παρέα ότι μητέρα μου είναι η Αγγελική Νικολούλη. Δεν το διαφημίζω. Προφανώς είμαι υπερήφανος για εκείνη. Θυμάμαι όταν έμαθε ένα παιδί από την παρέα μου ότι μητέρα μου είναι η Αγγελική Νικολούλη μου έδειξε ότι είχε γράψει τη μητέρα του Νικολούλη, γιατί έψαχνε συνέχεια να τον βρει. Αυτό θυμάμαι έντονα», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share