Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Τραγικές ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου...»

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

22 Μαρτίου 2024 16:09
Τραγικές ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυσάρεστα νέα μετέδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3), μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοίνωσε ότι έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης. Την ίδια στιγμή, Θρήνος για τη Βίκυ Λέανδρος: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της

«Πριν απο λιγο μαθαμε την αποχώρηση απο την ζωη του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδραμη απο τον αγσπημένο γυιο του Δημήτρη.. Γεννημενος το 1929 κ σπουδαιο στελεχος του Θεάτρου Τεχνης, εγινε αγαπητός απο τις δεκαδες ταινίες που επαιξε απο το 1955 ως το 2010 κι απο τον θρυλικο ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975..

Εργατης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης..Υπηρξε συζυγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καιτης Παπανίκα με την οποια απεκτησε τον Δημήτρη. Η εξοδιος ακολουθία θα γινει απο Τριτη στο χωριο του.. Καλο ταξιδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε θόδωρε..», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Βαρύ» πένθος για τον Τάσο Κωστή: Πέθανε η σύζυγός του

«Βαρύ» είναι το πένθος για τον Τάσο Κωστή, με τον αγαπημένο ηθοποιό να θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, που πάλευε εδώ και καιρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο περνούσε και εκείνος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η σύζυγος του Τάσου Κωστή πέθανε πριν από λίγες μέρες, μην καταφέρνοντας να κερδίσει την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 44 χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share