Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Κόλαφος» ο Light για Μικρούτσικο και παρουσιάστριες: «Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@εκπομπή σου, ούτε την κ@φυλλάδα σου» - Τι απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου (video)

«Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light»

26 Μαΐου 2024 15:39
«Κόλαφος» ο Light για Μικρούτσικο και παρουσιάστριες: «Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@εκπομπή σου, ούτε την κ@φυλλάδα σου» - Τι απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Light τράβηξε την προσοχή με τις σημερινές (26/5) δηλώσεις του στην εκπομπή που έχει η Μαρία Σολωμού στο Youtube. Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ.

Τα όσα ειπώθηκαν θα σχολιαστούν πολύ έντονα, καθώς θα προκληθούν πολλές αντιδράσεις από αύριο στις εκπομπές.

Αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικου, ενώ σχολίασε και το ξύλο στα MAD VMA με τον Snik.

Με την ευκαιρία, δείτε: Ανάβει ξανά η «φλόγα» Μικρούτσικου - Light: «Ο ελληνικός πολιτισμός έμεινε μια βδομάδα φτωχότερος χωρίς εκείνον» (video)

Οι δηλώσεις του Light που θα συζητηθούν

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος γούσταρε φουλ. Είχε καιρό να βρει κάτι τόσο ενδιαφέρον να ασχοληθεί στη ζωή του. Πιστεύω του κάναμε χάρη μεγάλη», σχολίασε ο Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Και συνέχισε κράζοντας τις εκπομπές, λέγοντας: «Εγώ βγαίνω στο instagram και τους κράζω και μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε, "θα το αλλάξουμε συγγνώμη". Η μαγκιά πλέον είναι ότι δε χρειάζεσαι την τηλεόραση. Εγώ δεν έγινα διάσημος από την τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@@@εκπομπή σου, ούτε την κ@@@φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Εγώ είμαι το news outlet μου. Σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη έξω από το live».

Σχετικά με το περιστατικό στα MAD που έφερε και την απόφαση οι ράπερς να απέχουν από τα βραβεία, δήλωσε πως: «Δε μετανιώνω για τίποτα. Ήταν λάθος, αλλά έμαθα από το λάθος... Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ραπερ, δε γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα έτσι.. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση να περπατήσω στο stage και να του δώσω μπουνιά. Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, "δεν είναι και λίγο αντρικό". Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το μάγουλο να του πω "βάρα κι από εδώ;"».

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου στην δήλωση του Light

Φανερώς ενοχλημένη, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε θέση: «Επειδή δεν άκουσα καλά, είπε, “δεν είμαι παρουσιάστρια για να φάω ξύλο και να κάτσω”; Δηλαδή, μια παρουσιάστρια θα πήγαινε κάπου, θα ήταν κάποιος βίαιος απέναντί της ή προσβλητικός και θα καθόταν; Τι είναι η παρουσιάστριες; Δε κατάλαβα πως τις έχει στο μυαλό του. Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα φτάνει να κάτσουν σε μια θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους;

Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Τίτλος... Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερς είναι μάγκες, και όποιος τους πειράξει δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Όχι, όλοι είναι μάγκες όταν θέλουν» είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενοχλημένη αλλά παράλληλα με χαμόγελο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share