Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σοφία Παυλίδου για τον χωρισμό από Χρήστο Φερεντίνο: «Ο γιος μου μετά το διαζύγιο είπε σε ψυχολόγο ότι...» (video)

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

8 Μαρτίου 2024 12:29
Σοφία Παυλίδου για τον χωρισμό από Χρήστο Φερεντίνο: «Ο γιος μου μετά το διαζύγιο είπε σε ψυχολόγο ότι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Παυλίδου στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες», από την οποία προβλήθηκε ένα preview απόσπασμα στο «Happy Day». Μεταξύ όσων ανέφερε η ηθοποιός, μίλησε για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τον χωρισμό από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Δείτε ακόμα: Τα μάτια της μαμάς, το χαμόγελο του μπαμπά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου (photo)

Χαρακτηριστικά, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Το διαζύγιο γίνεται για να είσαι καλύτερα, κι αυτόματα θα είναι καλύτερα για σένα. Κανόνας. Είχα πίστη, γιατί η ωραία σχέση που είχαμε καλλιεργήσει με τα παιδιά, ο απόλυτος σεβασμός και η κατανόηση στα θέλω του άλλου, και δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε ότι σε αυτήν την φάση της ζωής μας, πήραμε αυτήν την απόφαση».

Τότε τα παιδιά ήταν 14 ετών, οπότε μετά βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε, τη βαθιά μας αγάπη, ένας ψυχολόγος που ρώτησε τον γιο μου, τού απάντησε ότι είναι οκ με αυτό, γιατί είναι μία χαρά οι γονείς μου. Στη συνέχεια, αφού βίωσαν κι αυτοί ότι δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια».

Το εξομολογήθηκε για το γάμο με τον Φερεντίνο η Σοφία Παυλίδου: «Έβαλα πίσω την καριέρα μου για να είμαι με τα παιδιά»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο περιοδικό My TV με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά Famagusta του Mega, με την ίδια να αναφέρεται τόσο στο ρόλο της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, της οποίας μια συνέντευξη έφερε φοβερές εξελίξεις, αναφέρθηκε στο συνδυασμό οικογένειας και καριέρας καθώς και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Η αναφορά της Σοφίας Παυλίδου στην προσωπική της ζωή

Καταφέρατε να χτίσετε μια αξιοσημείωτη καριέρα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργήσατε και μια υπέροχη οικογένεια. Πόσο εύκολα συνδυάζονται αυτά τα δύο;

Μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει σε όλα. Παλαιότερα, οι γυναίκες ήταν στα χωράφια και έκαναν πολύ πιο σκληρές δουλειές ενώ μεγάλωναν και τα παιδιά τους. Σίγουρα, ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας έχει τη δυσκολία του, αλλά πιστεύω ότι πραγματικά μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, αρκεί να έχουμε θέληση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα και λίγο πιο πίσω την καριέρα για να είμαι με τα παιδιά, ήταν και δίδυμα.

Σε κάποια φάση, οι επιλογές μου ήταν να κάνω μόνο τηλεόραση ή μόνο θέατρο ώστε να έχω και χρόνο με τα παιδιά μου. Αυτό δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσα αυτόν το χρόνο στα παιδιά μου. Μπορεί να μην έκανα τη μεγάλη καριέρα αλλά έκανα αυτό που εγώ ήθελα στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Οπότε αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Πως ξεπερνάτε τις δυσκολίες, όταν προκύπτουν;

Δεν μένω ποτέ στις δυσκολίες. Είναι μαθήματα ζωής που έρχονται για καλό γιατί βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη. Οι δυσκολίες έρχονται για να μας θυμίσουν ότι κάτι ακόμα έχουμε να δουλέψουμε.

Τα μάτια της μαμάς, το χαμόγελο του μπαμπά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου (photo)

Μπορεί η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά για τα παιδιά τους θα είναι πάντα μια «γροθιά».

Τα δύο παιδιά του πρώην ζευγαριού, Κωνσταντίνος και Δημήτρης, έχουν ενηλικιωθεί και μένουν μόνα τους, επομένως η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος κάνουν με πολύ μεγαλύτερη άνεση το πρόγραμμά τους.

Πρόσφατα, η Σοφία Παυλίδου με μια ανάρτηση στο Instagram, μας έδειξε τον Δημήτρη Φερεντίνο, ο οποίος είναι ένας κούκλος, που μοιάζει τόσο στη μαμά όσο και στον μπαμπά του.

Ο γιος της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου, Δημήτρης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share