Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σοφία Παυλίδου: «Θα μας κάνετε ευτυχισμένους...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση τους πρώην ζευγαριού (photos)

«Αν μπορείτε να μας φέρετε σε επαφή...»

9 Φεβρουαρίου 2024 12:07
Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σοφία Παυλίδου: «Θα μας κάνετε ευτυχισμένους...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση τους πρώην ζευγαριού (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας περνούν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου, καθώς ανακοίνωσαν πως έχασαν το σκυλάκι που έχουν από κοινού.

Το πρώην ζευγάρι έκανε δημόσιες εκκλήσεις, ώστε αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, να τους ενημερώσει για να το βρουν.

Ταυτόχρονα, «Είχαν αιχμάλωτο τον λαντζιέρη με μαχαίρι, πήγε να τη "βρει" από συνομίληκους των παιδιών του στο Μπαγκλαντές» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπακώστα για τη διάρρηξη στο μαγαζί του (video)

Αφού δημοσίευσαν φωτογραφία του ζώου, και είδαν από κάμερες μαγαζιών τους δρόμους που πήρε, ανακάλυψαν πως μία γυναίκα το εντόπισε και το περιέθαλψε.

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκαν στιγμιότυπο της γυναίκας αλλά και του αυτοκινήτου της, και έγραψαν: «Αν μπορείτε να μας φέρετε σε επαφή με την γυναίκα που βλέπετε, η οποία βρήκε και περιέθαλψε το σκυλάκι μας την Λώρα στην περιοχή της Άνοιξης, θα μας κάνετε ευτυχισμένους. Αυτό είναι το λευκό Yaris με την σχάρα στην οροφή που έφυγαν. Αν κάποιοι γνωρίζουν τη κυρία η οποία βρήκε και περιέθαλψε την Λώρα μας προφανώς με καλές προθέσεις, ας μας βοηθήσουν να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της».

Η έκκληση από Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου για τον σκύλο τους

Η έκκληση από Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου για τον σκύλο τους

Η έκκληση από Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου για τον σκύλο τους

Κατάθεση ψυχής από Σοφία Παυλίδου: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είχαμε μεγάλο δέσιμο - Οι γιοι μου δεν με...»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για τη σειρά Famagusta, τους γιους της και τον Χρήστο Φερεντίνο. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε με τον πρώην σύζυγό της είχαν μεγάλο δέσιμο.

«Προσωπικά πιστεύω πως μία τέτοια δουλειά έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό στην τηλεόραση. Το θέμα μας αγγίζει όλους, αφορά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το ’74. Τον φετινό Ιούλιο είναι η επέτειος των 50 ετών. Πίσω από το Famagusta υπάρχει μία ιστορική έρευνα. Οι ιστορίες που έχουμε ακούσει είναι αληθινές και συγκλονιστικές», δηλώνει η Σοφία Παυλίδου.

«Κάποιες από τις γυναίκες που μιλήσαμε έμειναν έγκυες από τους βιασμούς, τις πήγαιναν στην Κύπρο για έκτρωση. Κάποια από τα θύματα βιασμού επέλεξαν να κρατήσουν τα παιδιά τους αλλά η κοινωνία τους αντιμετώπισε ως μιάσματα», περιγράφει στην κάμερα του MEGA η γνωστή ηθοποιός.

«Οι γιοι μου δεν με κυκλοφορούν έξω. Ούτε εγώ στην ηλικία τους ήθελα να κυκλοφορώ με τους γονείς μου. Για εμένα το να έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών μου ήταν επιτακτική ανάγκη. Έχω την ανάγκη να έχω γαλήνη μέσα μου κι αυτό δεν γίνεται όταν έχει θυμό για έναν άνθρωπο», απαντά η Σοφία Παυλίδου αμέσως μετά, όταν η συζήτηση στρέφεται στους γιους και τον πρώην σύζυγό της.

«Αυτά τα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ουσιαστικά και είχαμε μεγάλο δέσιμο. Θα ήταν χαζομάρα να αφήσουμε να χαθεί όλη η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας λόγω του διαζυγίου. Πολύ σύντομα αφήσαμε στην άκρη τους θυμούς και τους εγωισμούς και κρατήσαμε μεταξύ μας την αγάπη που μας ένωσε και αρχικά», καταλήγει στις δηλώσεις της η Σοφία Παυλίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share