Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλωσαν και έγιναν κούκλοι: Αυτοί είναι οι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου (photo)

Ολόκληροι άντρες!

28 Νοεμβρίου 2022 12:40
Μεγάλωσαν και έγιναν κούκλοι: Αυτοί είναι οι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος πήραν διαζύγιο πριν έξι χρόνια, ενώ παράλληλα οι γιοι τους, Δημήτρης και Κωνσταντίνος ενηλικιώθηκαν και πλέον χαράζουν το δικό τους δρόμο.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω των παιδιών τους.

O Kωνσταντίνος και ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου και είναι 18 ετών. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο παρουσιαστής έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και σπάνια αναρτούν φωτογραφίες των γιων τους.

Η τρυφερή μαμά, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο με τα αγαπημένα της παιδιά, την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, η Σοφία Παυλίδου πόζαρε χαμογελαστή με τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη και φαίνεται να απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές μαζί τους.

«Ευτυχία» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου:

Σοφία Παυλίδου Δημήτρης και Κωνσταντίνος Φερεντίνος

Νέα...σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τη Σοφία Παυλίδου: Στο πλευρό 28χρονης γνωστής ηθοποιού ο Χρήστος Φερεντίνος (photo)

Με νέα συνοδό σε μεγάλο εμπορικό κέντρο βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος απόλαυσε τη βόλτα του στο πλευρό τη.

Ο παρουσιαστής εθεάθη παρέα με γοητευτική νεαρή ηθοποιό, την οποία σίγουρα γνωρίζεις. Ο λόγος για την Μελίνα Σπετσιέρη. Με την ευκαιρία αυτοί είναι οι γιοι που έχει αποκτήσει με τη Σοφία Παυλίδου.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους στα μαγαζιά. Τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος όσο και η Μελίνα Σπετσιέρη έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Σπετσιέρη Φερεντίνος

Ποια είναι η Μελίνα Σπετσιέρη

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών, όταν έπαιξε ως Δανάη, την κόρη της Χριστίνας Λουκάκου (Μυρτώ Αλικάκη), στην κωμική σειρά του Alpha Ο Άγγελος Μου ο Διάβολος Μου (2008).

Δύο χρόνια αργότερα, υποδύεται την κόρη του πρώην συντρόφου της Δήμητρας Ματσούκας στην κοινωνική σείρα του Mega Κούκλες. Μαθήτρια ακόμα της τρίτης λυκείου, υποδύεται την Στέλλα Βασιλιά, τη δεύτερη κόρη του Μάρκου (Κώστας Κόκλας), στη δημοφιλή σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες (2012-2013). Αργότερα συμμετάσχει στην σειρά του Ant1 Αν Ήμουν Πλούσιος όπου υποδύεται την Ξένια κόρη της Μονικας (Μπέσυ Μάλφα).

Αποστολάκης σπετσιέρη

Το 2020 κάνει ένα guest στην σειρά του Ant1 Ήλιος στον ρόλο της Μάρθας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share