Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Άνω των 18 και κούκλοι: Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου!

Σε ποιον μοιάζουν;

13 Οκτωβρίου 2022 14:59
Άνω των 18 και κούκλοι: Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Παυλίδου πρόσφατα πήγε σινεμά με τους γιους της και δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γλυκιά μανούλα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία: «Σινεμα με τ ‘αγόρια.
Παράσιτα. Τι ταινιάρα είναι αυτή!!! Εδώ όλες οι όψεις του νομίσματος! Εδω σχεδόν όλα τα είδη κινηματογράφου.
Αν δεν την έχετε δει,σπεύσατε ».

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω των παιδιών τους.

Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου:

Κανένας Χρήστος Φερεντίνος: Ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό η Σοφία Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος υπήρξαν ένα αγαπημένο ζευγάρι και, μετά από χρόνια, παραμένουν σε αγαστές σχέσεις, ύστερα από 17 έτη κοινής πορείας και του μετέπειτα χωρισμού τους.

Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει για το διαζύγιό του και για το αν υπήρξαν εντάσεις λέγοντας: «Δεν υπήρξαν εντάσεις αλλά και να υπήρχαν, δεν θα το έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη, γιατί δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Κανένας χωρισμός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αλλά δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει τόσα πολλά μπορούν να έχουν κατανόηση και έναν πραγματικά πολιτισμένο τρόπο χωρισμού. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα μιας σχέσης» .

Όσο για τη σχέση με τα παιδιά της, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε:«Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle».

Η φημολογούμενη σχέση της Παυλίδου και η απάντηση

Η Σοφία Παυλίδου πέταξε τη βέρα αλλά επίσημα δεν πήγε παραπέρα! Ο νέος σύντροφός της ακούστηκε πως είναι ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Δεν έχουμε ερωτική σχέση με την Σοφία Παυλίδου. Είμαστε φίλοι» δηλώνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης το 2016 έπειτα από σχετικό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο, τη στιγμή που ο Φερεντίνος έχει πια προχωρήσει.

«Είναι ψέματα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με την Σοφία έχουμε συνεργαστεί τρεις χρονιές στο θέατρο. Με τον Χρήστο συνεργαστήκαμε στο ραδιόφωνο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν; Είμαι πολύ καλός φίλος και με τους δύο» είπε ο ηθοποιός.

Μετά το χωρισμό της ηθοποιού από τον σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, πολλά ήταν τα σενάρια που ακούστηκαν για την πορεία που ακολούθησε ο καθένας, όμως η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα δηλώνει μόνη, αλλά όχι ελεύθερη, αφού όπως λέει δεν βγήκε ακόμη το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Θα σας πω ότι έγραψα και στο Facebook! Δεν είμαι σε σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ούτε σε άλλη σχέση. Είμαι μόνη, αλλά για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής ούτε ελεύθερη είμαι με την τυπική έννοια του όρου, αφού δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο. Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share