Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μάνος Παπαγιάννης: Έστειλε εξώδικο στo «Πάμε Δανάη» μετά την συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου

Η απάντηση της εκπομπής

9 Φεβρουαρίου 2024 13:53
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μάνος Παπαγιάννης: Έστειλε εξώδικο στo «Πάμε Δανάη» μετά την συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξώδικο στο «Πάμε Δανάη» έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή η Σοφία Παυλίδου.

«Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας τις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα”.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος», είπε ο Άρης Καβατζίκης στο Πάμε Δανάη.

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σοφία Παυλίδου: «Θα μας κάνετε ευτυχισμένους...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση τους πρώην ζευγαριού (photos)

Ώρες αγωνίας περνούν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου, καθώς ανακοίνωσαν πως έχασαν το σκυλάκι που έχουν από κοινού.

Το πρώην ζευγάρι έκανε δημόσιες εκκλήσεις, ώστε αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, να τους ενημερώσει για να το βρουν.

Ταυτόχρονα, «Είχαν αιχμάλωτο τον λαντζιέρη με μαχαίρι, πήγε να τη "βρει" από συνομίληκους των παιδιών του στο Μπαγκλαντές» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπακώστα για τη διάρρηξη στο μαγαζί του (video)

Αφού δημοσίευσαν φωτογραφία του ζώου, και είδαν από κάμερες μαγαζιών τους δρόμους που πήρε, ανακάλυψαν πως μία γυναίκα το εντόπισε και το περιέθαλψε.

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκαν στιγμιότυπο της γυναίκας αλλά και του αυτοκινήτου της, και έγραψαν: «Αν μπορείτε να μας φέρετε σε επαφή με την γυναίκα που βλέπετε, η οποία βρήκε και περιέθαλψε το σκυλάκι μας την Λώρα στην περιοχή της Άνοιξης, θα μας κάνετε ευτυχισμένους. Αυτό είναι το λευκό Yaris με την σχάρα στην οροφή που έφυγαν. Αν κάποιοι γνωρίζουν τη κυρία η οποία βρήκε και περιέθαλψε την Λώρα μας προφανώς με καλές προθέσεις, ας μας βοηθήσουν να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της».

Η έκκληση από Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου για τον σκύλο τους

Η έκκληση από Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου για τον σκύλο τους

Η έκκληση από Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου για τον σκύλο τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share