Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

"Λύγισε" on air η Φαίη Σκορδά: «Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος…» (Video)

«Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω "εδώ είσαι;"»

22 Φεβρουαρίου 2024 13:46
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Άγγελος Πυριόχος βρέθηκε στο Fay’s Time συναντώντας τηλεοπτικά τη Φαίη Σκορδά, αρκετά χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο Alter.

Με αφορμή τις δύσκολες ώρες που περνά η Άντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην μεγάλη απώλεια που βίωσε ο ίδιος με τον θάνατο του πατέρα του.

Η αφήγησή του μάλιστα προκάλεσε συγκίνηση στη Φαίη Σκορδά, η οποία πρόσφατα «έχασε» τον πατέρα της και μετά από λίγο επέστρεψε σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος…»

«Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος», είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

«Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: “εδώ είσαι;”» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι… Όπως κι εσύ ήσουν» είπε κοιτώντας στα μάτια τη Φαίη Σκορδά, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Sorry σε έβγαλα εκτός θέματος. Συγγνώμη», είπε ο Άγγελος Πυριόχος βλέποντας τη Φαίη Σκορδά να είναι έτοιμη να βουρκώσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share