Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Υπεράνω ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι ευτυχισμένος! Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, κάναμε ένα μπανάκι...» - Η αποστομωτική απάντηση στον Αλέξη Κούγια (Video)

«Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος»

21 Σεπτεμβρίου 2023 11:20
Υπεράνω ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι ευτυχισμένος! Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, κάναμε ένα μπανάκι...» - Η αποστομωτική απάντηση στον Αλέξη Κούγια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλο στον Αλέξη Κούγιας με αφορμή τις σκληρές δηλώσεις τους για τα παιδιά των ομοφυλοφίλων.

«Είμαι ευτυχισμένος! Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, κάναμε ένα μπανάκι...»

Ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» στην έναρξη της εκπομπής -και χωρίς να αναφέρει το όνομα του ποινικολόγου- έστειλε τη δική του απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Δηλαδή, πραγματικά έτσι και αποστασιοποιηθείς… Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, διαβάσαμε, παίξαμε, κάναμε ένα μπανάκι, τον έβαλα στο κρεβάτι, διαβάσαμε ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα. Και είχε πάρα πολλή πλάκα, γελάσαμε και μετά τον έβαλα και κοιμήθηκε. Και μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι ευτυχισμένος»..

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είσαι τόσο ζεν;» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να επισημαίνει: «Δεν είμαι ζεν, ευτυχισμένος είμαι. Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος».

«Εγώ στο είπα και στο τηλέφωνο, που σε πήρα χθες, ότι δεν πιστεύω την ψυχραιμία σου, δεν την πιστεύω» αποκρίθηκε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά, με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Γιατί είμαι ευτυχισμένος, γι’ αυτό!».

Η Τζένη Μελιτά κατέληξε: «Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένος και χαίρομαι που είσαι συνεργάτης μας».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ξεφτίλισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο - «Ζητούσες χρήματα για να έρθεις καλεσμένος»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα (18/9) και ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον ξεφτίλισε ολίγον τι, ρωτώντας τον γιατί ζητούσε χρήματα για να έρθει καλεσμένος.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε:

Δείτε επίσης: Ένα τέρας για τον Σπύρο Παπαδόπουλος: Δείτε τι αμαξάρα οδηγεί!

«Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

«Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο Mega, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν», είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share