Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένα τέρας για τον Σπύρο Παπαδόπουλος: Δείτε τι αμαξάρα οδηγεί!

Τεραστίων διαστάσεων!

29 Αυγούστου 2022 13:42
Ένα τέρας για τον Σπύρο Παπαδόπουλος: Δείτε τι αμαξάρα οδηγεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τις ιδιαίτερες χορευτικές του κινήσεις στην εκπομπή του «Στην Υγειά μας».

Ωστόσο, αυτό αποτελεί παρελθόν, αφού ο γνωστός παρουσιαστής ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω της νέας αγοράς που έκανε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν αγόρασε ένα πραγματικό θηρίο. Μια γιαπωνέζικη "δύναμη"

Ο λόγος για το Nissan Juke με πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi απόδοσης 110 ίππων.

Εκτός του μαύρου χρώματος φαίνεται πως το crossover μοντέλο της Nissan έχει εξοπλιστεί με αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης, όπως διακοσμητικά σε προβολείς, καθρέπτες και άλλα.

Να σημειωθεί, ότι η παράδοση του μοντέλου στον παρουσιαστή έγινε από την εταιρεία Nissan Χαλκιάς στην Καλλιθέα, που αποτελεί έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους της φίρμας στην Ελλάδα.

Το ποσό που φέρεται να έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 23.000 ευρώ.

Η παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου του Σπύρου Παπαδόπουλου:

Ένα τέρας για τον Σπύρο Παπαδόπουλος: Δείτε τι αμαξάρα οδηγεί!

«Βαρύ» πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Ακόμη ένας θάνατος ήρθε να τον «τσακίσει»

«Βαρύ» είναι το πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, όπως θα αποτυπωθεί στην επόμενη εκπομπή του, με έναν ακόμη θάνατο να έχει έρθει να τον «τσακίσει».

Το νέο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», άλλωστε, είναι αφιερωμένο σε έναν από τους κορυφαίους συνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιάννη Σπανό. Ένας φόρος τιμής στον σπουδαίο δημιουργό και ξεχωριστό άνθρωπο, ένα χρόνο μετά την απώλειά του, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να κάνει αποκάλυψη για άλλη μια απώλεια του.

Τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του συνθέτη ερμηνεύουν οι: Κώστας Χατζής, Μανώλης Μητσιάς, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Δώρος Δημοσθένους, Χρυσούλα Στεφανάκη. Τον δικό του ξεχωριστό τόνο δίνει με το κλαρίνο του ο Θανάσης Βασιλόπουλος καθώς και η νεανική χορωδία του δήμου Λαυρεωτικής.

Στη συντροφιά τους θα βρίσκονται επίσης ο Αλέξης Κωστάλας, ο Πάνος Σκουρολιάκος, η Αλεξάνδρα Δουβαρά και η Ευγενία Παναγοπούλου σε ένα επεισόδιο γεμάτο από τις υπέροχες μελωδίες ενός συνθέτη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, αγαπήθηκε όσο λίγοι με τα τραγούδια του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share