Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

"Νεκρός τόσο νέος...": Η τραγωδία που συγκλονίζει μέχρι σήμερα τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Οι τραγικές ώρες!

22 Οκτωβρίου 2020 09:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος δεν μιλά συχνά για την οικογένειά του. Όταν, όμως, το κάνει βγάζει πολύ συναίσθημα.

Όπως έγινε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών όπου έκανε μια αποκάλυψη για τον πατέρα του:

«Μου κόστισε πολύ που “έφυγε” νωρίς ο πατέρας μου. Τότε στην εφηβεία δεν με έπιανες, έλεγα “γεια σου μπαμπά”, μου έλεγε η μάνα μου “κάτσε λίγο να μιλήσετε, ο πατέρας σου ντρέπεται, δεν θα σου πει ποτέ έλα να κάνουμε παρέα”. Της έλεγα τότε “ναι, εντάξει, μαμά, αύριο… αύριο’. Και το αύριο ήταν ένα “γεια” που έμπαινα κι ένα “γεια” που έβγαινα από το σπίτι και μετά με πείραξε που τον έχασα ξαφνικά. Δεν περίμενα να τον χάσω. Ο πατέρας μου “έφυγε” 64 χρονών. Ένα χρόνο μεγαλύτερος απ’ ότι είμαι εγώ τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε κι αυτό: Λαμπερός γάμος για Σπύρο Παπαδόπουλο - Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Σπύρος Παπαδόπουλος

Κι άλλο «χτύπημα» στον Σπύρο Παπαδόπουλο - Μετά το πρόβλημα υγείας του ανακοίνωσαν…

Κι άλλο «χτύπημα» δέχθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, καθώς σίγουρα δε θα του άρεσε αυτό, που του ανακοίνωσαν, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, από το 2021 θα αρχίσει σταδιακά η μετάβαση στις νέες οριστικές συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών καθώς θα απενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο τα κέντρα εκπομπής σε μεταβατικές συχνότητες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι όσοι τα τελευταία χρόνια λαμβάνουμε επίγειο ψηφιακό σήματα να επανασυντονίσουμε τις τηλεοράσεις ή τους αποκωδικοποιητές μας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Η σχετική καμπάνια πληροφόρησης θα αρχίσει να παίζει στα κανάλια από τον Δεκέμβριο και πρωταγωνιστής θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος προκρίθηκε ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους με τη σύμφωνη γνώμη όλων των καναλιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το τελικό δίδυμο των υποψηφίων που τέθηκε στην κρίση των καναλαρχών ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share