Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα νεύρα και ο Θέμης μου είπε...» (Video)

Τι εξομολογήθηκε για το σύζυγό της;

29 Μαρτίου 2023 10:08
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα νεύρα και ο Θέμης μου είπε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν έγινε η πρόταση γάμου εκείνη είχε νεύρα. Τι της είχε πει ο σύζυγός της;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνική εκπομπή αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη στιγμή όπου ο Θέμης Σοφός της έκανε πρόταση γάμου.

Την στιγμή που της έκανε την πρόταση όπως αναφέρει η παρουσιάστρια, της είπε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα φαντάστηκα ότι θα κάνουμε μαζί οικογένεια!» Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον μισθό της.

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για το μυστικό που κρατάει ζωντανό τον έρωτά τους και όπως είπε η ίδια: «Νομίζω ότι το μυστικό είναι ότι δεν βλεπόμαστε»

Στη συνέχεια είπε: «Ένα βράδυ βγήκαμε έξω για φαγητό. Εγώ είχα νεύρα γιατί είχα τσακωθεί με την τότε αρχισυντάκτρια μου. Και μου είπε..» ενώ ξεκίνησε να αποκαλύπτει την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο Θέμης Σοφός!

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε

«Όταν έχασα το μωρό...»: Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποβολή της (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις αποβολές, αλλά και για την γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό.

«Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα. Πλέον καταλαβαίνω ότι και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν πράγματα, οπότε τις αγαπώ τις δύσκολες στιγμές μου γιατί μου χάλασαν τα καλύτερα δώρα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Έζησα δύο φορές διαδοχικά δύο αποβολές και πριν κάνω παιδί. Τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Την πρώτη φορά που συνέβη γρήγορα και χωρίς να το προσπαθήσω, θυμάμαι ότι όταν απέβαλα, σοκαρίστηκα, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι το σημαντικό ήταν ότι κατάφερα να μείνω έγκυος. Την πρώτη φορά λοιπόν το δέχτηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Σκεφτόμουν που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αλλά ο γιατρός μου πάλι υποστήριζε πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share