Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Μίλτος Σωτηριάδης: Αυτός είναι ο γαμπρός του Γιώργου Νταλάρα - Τι δουλειά κάνει (photos)

Το γνωρίζατε;

7 Δεκεμβρίου 2022 14:41
Μίλτος Σωτηριάδης: Αυτός είναι ο γαμπρός του Γιώργου Νταλάρα - Τι δουλειά κάνει (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον ρόλο του παππού στον μέγιστο βαθμό απολαμβάνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο εγγονούς του.

Η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα Νταλάρα του έχει χαρίσει με το σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη δύο πανέμορφα αγοράκια, με τα οποία ο τραγουδιστής προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ποιος είναι όμως ο Μίλτος Σωτηριάδης;

Το όνομα του είχε γίνει ευρύτερα γνωστό όταν είχε γίνει σάλος με την επίσκεψη της οικογένειάς του στο Ηρώδειο πριν μερικά χρόνια.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος είχε πάει μαζί με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα» της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας.

 Μίλτος Σωτηριάδης Γιώργος Νταλάρας

Ωστόσο, τα φλας των δημοσιογράφων φωτογράφισαν και μια πέμπτη παρουσία που δεν ήταν άλλη από την νταντά των παιδιών, την οποία πήραν μαζί τους για να δουν απερίσπαστοι το καλλιτεχνικό θέαμα.

Ο γαμπρός του Γιώργου Νταλάρα είναι ηθοποιός και αυτό που είναι τελείως άγνωστο γι' αυτόν είναι πως πατέρας του είναι ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Ο ίδιος έχει επιλέξει το πατρικό της μητέρας του, της μεταφράστριας Κοραλίας Σωτηριάδη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 11 χρόνια στην Αντίπαρο κρυφά από όλους. Μάλιστα οι γονείς τους το είχαν μάθει την επόμενη μέρα του μυστηρίου.

Μίλτος Σωτηριάδης

Με το Μίλτο Σωτηριάδη γνωρίστηκαν μέσα στους καλλιτεχνικούς κύκλους στους οποίους κινούνται και οι δυο, σύντομα συγκατοίκησαν και στη συνέχεια μετακόμισαν μαζί στο Λονδίνο όπου και συνέχισαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές πάνω στην Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία στη RADA (Royal Academy of Dramatic Arts), τη Βασιλική Ακαδημία θεάτρου.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, όταν...»: Καθήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας με την αποκάλυψή του

Ο Γιώργος Νταλάρας πριν λίγο καιρό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη on stage.

Με την ευκαιρία, αυτές είναι οι τρεις πολυτελείς μεζονέτες του γνωστού τραγουδιστή στην Αντίπαρο.

Θα λέγατε ότι ζήσατε τη νύχτα ως τραγουδιστής;

Σχεδόν καθόλου, έκατσα πολύ λίγο. Δούλεψα κυρίως στις μπουάτ, στις συναυλίες και στα θέατρα. Θυμάμαι γύρω στο 2004, για μια φορά, που δούλεψα σε πολύ ωραίο περιβάλλον, πρέπει να πω, αλλά δεν ταίριαζα εκεί. Μάλιστα επιβεβαιώθηκα με τον καλύτερο τρόπο.

Είχα τραγουδήσει στο πρώτο μέρος και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι! Στο διάλειμμα μαθαίνω ότι έφυγε πριν λίγες ώρες ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

συνέντευξη Γιώργου Νταλάρα

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, βγαίνω στη σκηνή και λέω: «Είναι μια πολύ δυσάρεστη στιγμή για μένα και θέλω μ’ αυτό το τραγούδι να εκφράσω την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου σ’ αυτό τον άνθρωπο, που έφυγε πριν λίγες ώρες» – ο κόσμος δεν το είχε μάθει ακόμη. Ρε Αντώνη, μου έφυγε κι ένα δάκρυ. Συγκινήθηκα. Παίρνει το μάτι μου έναν νεαρό, μεθυσμένο προφανώς, να κάνει ένα μορφασμό, μπορεί να έριξε και μια μούντζα.

Του έσπασα το κλίμα. Καταλαβαίνεις την παρανόηση των πραγμάτων. Γι’ αυτό εκτιμώ πολύ τον Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος έγραφε «Πρέπει να κυριολεκτούμε! Αν αλλάξουμε το νόημα των λέξεων, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο»! Και είναι και αυτοκριτική αυτό.

Με τα χρόνια κατάλαβα, ότι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση, να καταλαβαίνουμε ποιους έχουμε απέναντί και να μην τους προκαλούμε. Εγώ πιο μικρός ήμουν προκλητικός. Άναβα αμέσως. Δεν ήξερα να μιλάω. Και ακόμα δεν ξέρω πολλές φορές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share