Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tο νέο απόκτημα του Γιώργου Νταλάρα: Αυτές είναι οι τρεις πολυτελείς κατοικίες που αγόρασε στην Αντίπαρο - Πόσο στοίχισαν (photos)

Ονειρικό μέρος!

26 Νοεμβρίου 2022 16:40
Tο νέο απόκτημα του Γιώργου Νταλάρα: Αυτές είναι οι τρεις πολυτελείς κατοικίες που αγόρασε στην Αντίπαρο - Πόσο στοίχισαν (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις πολυτελείς κατοικίες είναι το τελευταίο απόκτημα του Γιώργου Νταλάρα στην Αντίπαρο, ένα φιλόδοξο project που χρόνια πριν και ολοκληρώθηκε το 2010. Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει και ένα εντυπωσιακό εξοχικό στη Σύρο.

Όπως αναφέρει το Ciao, ο τραγουδιστής πήγαινε πολλά χρόνια στο νησί με το σκάφος του και κάποια στιγμή του γεννήθηκε η επιθυμία να αποκτήσει εκεί το δικό του σπίτι, όπερ και εγένετο. Το οικόπεδο που βρίσκεται σε ένα καταπληκτικό σημείο του νησιού, βρέθηκε από ένα το μεσιτικό γραφείο της Πάρου και οι εργασίες ξεκίνησαν αμέσως.

αντίπαρος εξοχικό νταλάρα

Μέσα στην έκταση δημιουργήθηκαν τρεις ανεξάρτητες κατοικίες 300 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία, φτιαγμένες από πέτρα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το κυκλαδίτικο τοπίο. Η αξία των κατοικιών φέρεται να ξεπέρασε το 1.500.000 ευρώ, ενώ τουλάχιστον η μία από αυτές είναι δώρο του τραγουδιστή στην κόρη του Γεωργιάννα.

Οι τρεις αυτές βίλες χτίστηκαν σε µια έκταση 8.095 τ.µ. στην περιοχή Παναγιά, σε µικρή απόσταση από το λιµάνι του νησιού. Η έπαυλη διαθέτει έξι δωµάτια, χωρητικότητας 12 κρεβατιών, καθώς και πισίνα.

εξοχικό νταλάρα αντίπαρος

Ονειρεμένη βίλα: Αυτό είναι το κλασικό και πολυτελές σπίτι του Γιώργου Νταλάρα στη Φιλοθέη

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές με πολλές επιτυχίες και αξιοσημείωτη πορεία στο μουσικό πεντάγραμμο.

Δείτε επίσης: Κορυφαίος στο είδος του: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρας του Γιώργου Νταλάρα

Έχει ασχοληθεί με το έντεχνο, το δημοτικό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι. Παράλληλα ο Γιώργος Νταλάρα έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τη σύζυγό του, Άννα που είναι πολιτικός. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες και κατοικεί σε ένα λουσάτο σπίτι στη Φιλοθέη. Εκεί, στο σαλόνι τους, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παίζει ατελείωτες ώρες με τα εγγόνια του.

«Το να μένω στο σπίτι μου στη Φιλοθέη είναι επιλογή μου. Δεν μου το άφησε ο μπαμπάς μου κληρονομιά, δεν το έκλεψα, δούλεψα, το αγόρασα, δάνειο δεν πήρα. Κι αν μένω τώρα στη Φιλοθέη, το Χαϊδάρι, ο Βύρωνας, το Μπραχάμι και η Κοκκινιά μου κλείνουν ακόμα το μάτι. Αυτή η εμφυλιακή λογική δεν βγάζει πουθενά. Τίποτε απ’ όλ’ αυτά που έχουμε δεν είναι δικά μας, γιατί δεν μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας φεύγοντας», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στα “Νέα” για το γεγονός ότι μένει στη Φιλοθέη.

Ονειρεμένη βίλα: Αυτό είναι το κλασικό και πολυτελές σπίτι του Γιώργου Νταλάρα στη Φιλοθέη (photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share