Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Γιώργος Νταλάρας: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του, Γεωργιάννα (photos)

Πάνω απ' όλα μπαμπάς!

27 Μαρτίου 2022 12:30
Γιώργος Νταλάρας: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του, Γεωργιάννα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Γεωργιάννα και ακόμη περισσότερη στα εγγόνια που του έχει χαρίσει με το γιο του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

Δείτε επίσης: Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Η Γεωργιάννα Νταλάρα είναι αριστούχος του Πανεπιστημίου Brown (ΒΑ Θέατρο, ΒΑ Λογοτεχνία) και της RADA (ΜΑ Τext and Performance) και πιστοποιημένη δασκάλα Γιόγκα (200hrs) η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στους Όρνιθες του Αριστοφάνη, στις Τρωάδες του Ευριπίδη, στο Έγκλημα και Τιμωρία του Ντοστογιέφσκι, στην Έντα Γκάμπλερ του Ίψεν, στο Top Girls της Churchill, στο Roberto Zucco του Koltes, στις Ιδιωτικές Ζωές του Coward, στον Βυσσινόκηπο του Τσέχωφ, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Εθνικό Θέατρο κ.α. Διδάσκει Γιόγκα, γράφει ποιήματα και ζωγραφίζει. Τυπώνει αυτά που φτιάχνει σε απλά ρούχα κι αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Η ίδια θα κλείσει φέτος τα 33 και έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της.

Γεωργιάννα Νταλάρα

Απασφάλισε ο Σταμάτης Κραουνάκης! - Η ατάκα κόλαφος για την ιστορική κόντρα με τον Νταλάρα!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για την μήνυση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Νταλάρας.

Η κόντρα του με τον ερμηνευτή δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια.

Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μου είχε κάνει μήνυση ο Νταλάρας. Δεν τον πρόσβαλα άμεσα, εκείνος θίχτηκε άμεσα.

“Να σταματήσουμε το μαγαζάκι Κύπρος”, αυτό είχα πει, χωρίς να τον ονομάσω, απλώς τον “ζωγράφισα”. Και τότε μου έκανε μια μήνυση για 100 εκατομμύρια. Και σοφά –ενώ δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μου– σιώπησα, δεν έδωσα ατάκα για σκοτωμό».

Πώς εξελίχτηκαν οι σχέσεις τους από τότε μέχρι σήμερα;

«Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Όσο περνούν τα χρόνια, προσπαθώ να μην κρατάω πικρία στους ανθρώπους από το χώρο, ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι τόσο του γούστου και των επιλογών μου.

Αυτό που πρέπει να έχουμε οι καλλιτέχνες στο μυαλό μας είναι το αίσθημα της συντεχνίας, ώστε να διατηρείται η φωτιά αναμμένη. Μόνο το τραγούδι νικάει, γι’ αυτό λέω σε όλους ‘’γράφτε’’» ξεκαθαρίζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share