Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έχω σπίτι, ένα δεύτερο εξοχικό και αυτοκίνητα»: Ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε την τεράστια περιουσία του

Η αμύθητη περιουσία του τραγουδιστή

2 Δεκεμβρίου 2022 19:00
«Έχω σπίτι, ένα δεύτερο εξοχικό και αυτοκίνητα»: Ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε την τεράστια περιουσία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τους πιο δημοφιλείς και πετυχημένους τραγουδιστές στην Ελλάδα, ενώ η μακροχρόνια πορεία του στη μουσική βιομηχανία του έχει χαρίσει πολλές ανέσεις και του έχει δώσει την ευκαιρία να φτιάξει μια μεγάλη περιουσία.

Αν και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ποτέ δεν τον ένοιαζαν τα λεφτά και τα υλικά αγαθά, ο Γιώργος Νταλάρας έχει καταφέρει να αποκτήσει στο όνομά του αξιοζήλευτα ακίνητα τόσο στην Αθήνα όσο και σε μερικά νησιά.

Ο γνωστός τραγουδιστής ζει μαζί με τη σύζυγό του, Άννα, σε μια πολυτελή βίλα στη Φιλοθέη, όπου πολλές φορές πηγαίνουν και τα δύο εγγόνια τους να τους δουν και να παίξουν.

Ωστόσο, ο Γιώργος Νταλάρας έχει στην κατοχή του και ένα εντυπωσιακό εξοχικό στη Σύρο, αλλά και τρεις μεζονέτες στην Αντίπαρο. Τη μία μάλιστα την έχει δώσει στην κόρη του, Γεωργιάννα.

εξοχικό νταλάρα στην Σύρο

Όσον αφορά τα εξοχικά στην Αντίπαρο δημιουργήθηκαν μέσα στην έκταση τρεις ανεξάρτητες κατοικίες 300 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία, φτιαγμένες από πέτρα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το κυκλαδίτικο τοπίο. Η αξία των κατοικιών φέρεται να ξεπέρασε το 1.500.000 ευρώ.

Οι τρεις αυτές βίλες χτίστηκαν σε µια έκταση 8.095 τ.µ. στην περιοχή Παναγιά, σε µικρή απόσταση από το λιµάνι του νησιού. Η έπαυλη διαθέτει έξι δωµάτια, χωρητικότητας 12 κρεβατιών, καθώς και πισίνα.

εξοχικό νταλάρα στην Αντίπαρο

Η αγάπη που έχει για τη θάλασσα έχει αναφερθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις που έχει δώσει. Άλλωστε πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ήταν μηχανικός στα καράβια. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αποκτήματά του και ένα σκάφος. Μάλιστα, έχει βάλει και τους εγγονούς του στο ίδιο τριπάκι, μαθαίνοντας τους να το οδηγούν.

Ο Γιώργος Νταλάρα είχε δηλώσει στο παρελθόν για τα λεφτά που έχει βγάλει: «Εγώ έχω υπάρξει φτωχός τα μισά μου χρόνια και τα μισά μου χρόνια πλούσιος; Ναι, αφού μπορώ και έχω σπίτι και έχω και ένα δεύτερο σπίτι εξοχικό και έχω και αυτοκίνητα και μπορώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ναι, θεωρούμαι πλούσιος.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share