Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Δίκασε" ο Γιώργος Νταλάρας: "Είναι παράτονοι, φάλτσοι και..." - Βέλη από τον τραγουδιστή

Κόλαφος!

3 Δεκεμβρίου 2022 17:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας μας έχει συνηθίσει σε σπάνιες συνεντεύξεις. Συνήθως επιλέγει να μιλά μέσα από το έργο του, την μουσική.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει, μέσα από τις οποίες έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στην σύγχρονη ελληνική μουσική και τους νέους καλλιτέχνες. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε πει για την Άννα Βίσση.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, όταν...»: Καθήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας με την αποκάλυψή του

Ο Γιώργος Νταλάρας πριν λίγο καιρό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη on stage.

Με την ευκαιρία, αυτές είναι οι τρεις πολυτελείς μεζονέτες του γνωστού τραγουδιστή στην Αντίπαρο.

Θα λέγατε ότι ζήσατε τη νύχτα ως τραγουδιστής;

Σχεδόν καθόλου, έκατσα πολύ λίγο. Δούλεψα κυρίως στις μπουάτ, στις συναυλίες και στα θέατρα. Θυμάμαι γύρω στο 2004, για μια φορά, που δούλεψα σε πολύ ωραίο περιβάλλον, πρέπει να πω, αλλά δεν ταίριαζα εκεί. Μάλιστα επιβεβαιώθηκα με τον καλύτερο τρόπο.

Είχα τραγουδήσει στο πρώτο μέρος και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι! Στο διάλειμμα μαθαίνω ότι έφυγε πριν λίγες ώρες ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

συνέντευξη Γιώργου Νταλάρα

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, βγαίνω στη σκηνή και λέω: «Είναι μια πολύ δυσάρεστη στιγμή για μένα και θέλω μ’ αυτό το τραγούδι να εκφράσω την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου σ’ αυτό τον άνθρωπο, που έφυγε πριν λίγες ώρες» – ο κόσμος δεν το είχε μάθει ακόμη. Ρε Αντώνη, μου έφυγε κι ένα δάκρυ. Συγκινήθηκα. Παίρνει το μάτι μου έναν νεαρό, μεθυσμένο προφανώς, να κάνει ένα μορφασμό, μπορεί να έριξε και μια μούντζα.

Του έσπασα το κλίμα. Καταλαβαίνεις την παρανόηση των πραγμάτων. Γι’ αυτό εκτιμώ πολύ τον Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος έγραφε «Πρέπει να κυριολεκτούμε! Αν αλλάξουμε το νόημα των λέξεων, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο»! Και είναι και αυτοκριτική αυτό.

Με τα χρόνια κατάλαβα, ότι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση, να καταλαβαίνουμε ποιους έχουμε απέναντί και να μην τους προκαλούμε. Εγώ πιο μικρός ήμουν προκλητικός. Άναβα αμέσως. Δεν ήξερα να μιλάω. Και ακόμα δεν ξέρω πολλές φορές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share