Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στη Γλυφάδα

Θα αποκτήσετε νέα στέκια!

29 Ιανουαρίου 2024 07:50
Τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στη Γλυφάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γλυφάδα είναι μια μοντέρνα παραθαλάσσια περιοχή με πολύ πράσινο, πλατείες, μεγάλα πεζοδρόμια, μπουτίκ διεθνών σχεδιαστών και μεγάλη αγορά. Είναι μια περιοχή κατάλληλη για βόλτα και περπάτημα.

Παράλληλα, η Γλυφάδα διαθέτει και ιδανικά μαγαζιά για ποτό για να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά. Το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει παρακάτω 5 μαγαζιά της Γλυφάδας για ποτό και κάτι μας λέει ότι θα αποκτήσετε νέα στέκια.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που θυμίζει Σαντορίνη.

Holy Spirit

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0898 2650

To Holy Spirit είναι ένα μαγαζί με απίστευτη εξωτική διακόσμηση σε tiki αποχρώσεις. Παράλληλα, ένα εντυπωσιακό bar με θεατρικούς φωτισμούς και premium μπουκάλια από κάθε γωνιά της γης κοσμεί το μαγαζί, ενώ εντυπωσιακά πράσινα φυτά κάνουν το κλίμα exotic.

Το πιο ιδιαίτερο όμως κομμάτι του μαγαζιού, είναι τα cocktails, τα οποία επιμελείται ο mixologist Ξαβιέ Μισαηλίδης. Τα cocktails φτιάχνονται από φρέσκιες και ποιοτικές πρώτες ύλες σε γεύσεις και συνδυασμούς που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.

Mosaiko

Λαοδίκης 30, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0898 3208

Το MOSAΪKO, είναι ένα εναλλακτικό indie bar με vintage διακόσμηση, pop rock indie μουσική και με έντονες χρωματιστές πινελιές, τόσες που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Στο μαγαζί θα ακούσεις ιδιαίτερες μουσικές προηγουμένων δεκαετιών μεταλλαγμένων σε ήχους του σήμερα. Η γεύση των cocktails αντανακλά αυτούς ακριβώς τους pop και rock ήχους.

Το Mosaiko, το μαγαζί με το μωσαϊκό στο δάπεδο, μπορεί να είναι μικρό αλλά έχει μεγάλη "ψυχή" καθώς μόλις μπεις μέσα θα νιώσεις μια υπέροχη ζεστασιά.

Mikro

Λαοδίκης 33, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 694 303 0306

Το μαγαζί Mikro ονομάστηκε έτσι για τα χιλιάδες μικρά μπουκαλάκια που διακοσμούν τον φωτισμένο τοίχο πίσω από το μπαρ... μικρά μπουκαλάκια βότκα, τζιν και διάφορα άλλα ποτά και αυτό είναι σίγουρα ένας λόγος που θα σε οδηγήσει στο Mikro... για να δεις την εντυπωσιακά μπάρα.

Δεν έμαθες όμως το πιο φανταστικό... από τα ράφια, εσύ μπορείς να διαλέξεις όποιο μπουκαλάκι θέλεις και να δημιουργήσεις το ποτό σου. Δεν είναι τέλειο;

Brewklyn

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 3400

Ένα beer bar στην καρδιά της Γλυφάδας, με κατά βάση ελληνικές guest μπίρες και τις πιο χοτ τάσεις της ελληνικής ζυθοποιίας.

Ο χώρος είναι μικρός και cosy αλλά η ποικιλία σε μπύρες είναι μεγάλη.

Παράλληλα, στο μαγαζί μπορείτε να απολαύσετε την πολύ γευστική πίτσα τους.

Και όλα αυτά κάτω από τους ήχους jazz funk μουσικής.

Pere Ubu

Κύπρου 74, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 1450

Ένας χώρος µε μοναδικό design και φιλοξενία ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που έγινε talk of the town όλης της Αθήνας για την easy going φιλοσοφία του, το upscale μενού του, τα εξαιρετικά cocktails του και τα φηµισµένα parties του.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share