Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Καρμπόν» η Ελένη Ράντου: Σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού αγκαλιά με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

«Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου», έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός

1 Μαΐου 2024 08:32
«Καρμπόν» η Ελένη Ράντου: Σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού αγκαλιά με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια ανάρτηση είδαμε από την Ελένη Ράντου στο Instagram, όπου η ηθοποιός μοιράστηκε μια στιγμή με τη μητέρα της.

Η Ελένη Ράντου, τη Μεγάλη Τρίτη (30/4), δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα της. Όπως είναι ολοφάνερο, οι δυο τους μοιάζουν πολύ.

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με τη μητέρα της:

Η Ελένη Ράντου με τη μητέρα της

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου: «Το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια...» - Συγκλονίζει η περιγραφή για τον ακρωτηριασμό του συζύγου της (video)

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Μπαμπά- δες», η Ελένη Ράντου είχε εξομολογηθεί για τη μητέρα της: «Αν οφείλεται η κατάθλιψή μας σε μια απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη. Είναι πόνος. Μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια, γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε, ό,τι κι αν κάνετε. Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως την στείλω μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share