Σαρώνει η Κατερίνα Λιόλιου: Χρυσή διάκριση για το νέο της άλμπουμ μέσα σε 9 ημέρες

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες, η Κατερίνα Λιόλιου επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη δεσπόζουσα θέση της στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της με τίτλο «2100», το οποίο κυκλοφορεί επίσημα από την Panik Platinum, κατάφερε να γίνει χρυσό μέσα σε διάστημα μόλις εννέα ημερών από την πρώτη στιγμή που τέθηκε στη διάθεση του κοινού. Η εντυπωσιακή αυτή επίδοση έρχεται να προστεθεί στη διαρκώς ανoδική πορεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, η οποία συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της ερμηνεύτριας ξεπέρασε ήδη τα 59 εκατομμύρια streaming points, γράφοντας ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην καριέρα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «2100» έρχεται ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων μεγάλων επιτυχιών της, καθώς ακολουθεί τα ήδη πλατινένια άλμπουμ «1994» και «Το δικό μου DNA», αποδεικνύοντας τη σταθερή εμπιστοσύνη και την αγάπη που της δείχνει το μουσικό κοινό.
Σάρωσε τα charts, το YouTube και τα social media
Η τεράστια δυναμική του άλμπουμ «2100» αποτυπώθηκε ξεκάθαρα από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες και τις υπηρεσίες streaming. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κατάκτηση της κορυφής στο Top 200 Album Chart του Apple Music, ενώ εκρηκτική είναι και η πορεία του στο YouTube. Συνολικά, οκτώ τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά κατάφεραν να σκαρφαλώσουν ταυτόχρονα στο Top 20 των trending videos της πλατφόρμας, με ορισμένα από αυτά να φτάνουν μέχρι και το No1 της σχετικής κατάταξης.
Παράλληλα, το «2100» έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τα νέα τραγούδια πρωταγωνιστούν καθημερινά. Στο TikTok, τα κομμάτια του άλμπουμ μετρούν ήδη δεκάδες χιλιάδες πρωτότυπα βίντεο από χρήστες, ενώ κυριαρχούν απόλυτα σε αναρτήσεις και stories στο Instagram. Εκτός από τα ήδη γνωστά και αγαπημένα mega hits «Παγκόσμια μέρα του ψεύτη», «Λογαριασμός» και «Σου έλειψα ή όχι;», το κοινό έχει ξεχωρίσει και αγκαλιάσει θερμά μια σειρά από νέα τραγούδια.
Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις είναι τα:
- «Δεν έχει να πάει πουθενά»
- «Άντρας εγώ»
- «Φαρμακείο ανοικτό»
- «2100»
- «Αλεξίπτωτα»
- «Σε κάθε ζευγάρι»
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται, φυσικά, και στο πολυσυζητημένο ντουέτο της Κατερίνας Λιόλιου με τον Σάκη Ρουβά με τίτλο «Μ’ αγαπάς ή σου πέρασε;», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί παρά πολύ.
Η μεγάλη πρεμιέρα στο «Έναστρον» με τον Σάκη Ρουβά
Η επιτυχία της δισκογραφικής επιστροφής της τραγουδίστριας συνδυάζεται ιδανικά και με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στη νυχτερινή Αθήνα. Η Κατερίνα Λιόλιου προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη των ζωντανών εμφανίσεών της δίπλα στον Σάκη Ρουβά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Έναστρον».
Διαβάστε επίσης
Η μεγάλη πρεμιέρα του σχήματος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι ήδη στα ύψη. Το εκρηκτικό δίδυμο αναμένεται να χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές και να αποτελέσει έναν από τους πιο δυνατούς προορισμούς της φετινής χειμερινής διασκέδασης.






0 ΣΧΟΛΙΑ