Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Παράδες... ατελείωτοι από την Άση Μπήλιου: Ρέει άφθονο το χρήμα για τον επόμενο 1.5 μήνα για Διδύμους και άλλα 4 ζώδια

Μια όψη αναμένεται να φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκή

1 Μαΐου 2024 08:53
Παράδες... ατελείωτοι από την Άση Μπήλιου: Ρέει άφθονο το χρήμα για τον επόμενο 1.5 μήνα για Διδύμους και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στα όσα θετικά περιμένουν αρκετά ζώδια στο επόμενο χρονικό διάστημα λόγω μιας συγκεκριμένης όψης, που πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για πολλούς λόγους.

O Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της δύναμης, της σεξουαλικότητας και της διεκδίκησης, θα περάσει το ζώδιο του Κριού στις 30 Απριλίου 2024 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 09 Ιουνίου 2024, όταν και θα μετακομίσει στον Ταύρο.

Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης και έτσι σε αυτή τη θέση νιώθει σα να είναι στο σπίτι του και βγάζει με μεγαλύτερη ευκολία όλα του τα χαρακτηριστικά και τα θετικά και τα αρνητικά. Σε όλο το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό θα έχουμε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα είμαστε πιο αυθόρμητοι, θαρραλέοι, ενθουσιώδεις, ανταγωνιστικοί και ο στόχος μας θα είναι η πρωτιά και η νίκη. Οι ενέργειές μας και η δράση μας θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και θα αναζητούμε τον πιο γρήγορο δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βέβαια, θα είμαστε και πιο ανυπόμονοι, αλαζόνες, παρορμητικοί και εγωκεντρικοί και οι αποφάσεις μας δεν θα βασίζονται στη λογική, αλλά θα δρούμε με ένστικτό και βιασύνη. Επίσης, θα εκφράζουμε τον θυμό μας με επιθετικότητα και θα είμαστε με λυμένο το ζωνάρι και έτοιμοι για καβγά, αλλά και επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Η λέξη «συμβιβασμός» είναι άγνωστη για το ζώδιο του Κριού και για τον Άρη και θα θέλουμε να είμαστε πρώτοι, να κάνουμε πράγματα μόνοι μας, να δίνουμε διαταγές και να είμαστε αρχηγοί. Αυτή η διέλευση ευνοεί τις προσπάθειες που απαιτούν θάρρος, πάθος και γενναιότητα, αλλά μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι μακροπρόθεσμα, διότι οι κινήσεις μας δεν θα βασίζονται σε οργανωμένο σχέδιο, αλλά στην παρόρμηση. Δεν θα θέλουμε να σκεφτόμαστε υπερβολικά, να αναλύουμε και να ακούμε τη γνώμη των άλλων και ίσως αυτό να μας κοστίσει στο μέλλον.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share