Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Περήφανη η Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκίνηση για την κόρη της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το σχόλιο στη Δέσποινα Βανδή για την οικογένειά της

Τι συνέβη;

30 Νοεμβρίου 2022 10:05
Περήφανη η Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκίνηση για την κόρη της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το σχόλιο στη Δέσποινα Βανδή για την οικογένειά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση της τα social media η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε δίπλα στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο λίγο μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η παρουσιάστρια για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινημένη πόζαρε στο πλευρό της πανέμορφής κόρης της, Λυδίας, στην αποφοίτησή της από το σχολείο. Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε, ήταν και εκείνη της Δέσποινας Βανδή που έγραψε κάτω από την ανάρτησή της: «Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου! Να τις καμαρώνουμε!».

Τότε η αγαπημένη δημοσιογράφος της απάντησε: «Ευχαριστώ Δέσποινα μου. Όταν θα φύγουν, θα έρθω να κλάψουμε παρέα!».

Υπενθυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή, έδωσε το παρών στην αποφοίτηση της δικής της κόρης, Μελίνας. Η μονάκριβη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη αποφοίτησε από το σχολείο της, το Κολέγιο Αθηνών και η υπερήφανη μαμά μοιράστηκε φωτογραφίες από την μεγάλη ημέρα. Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στον φακό ενώ μαζί τους ήταν και ο νονός της Μελίνας, Κώστας Καπετανίδης.

Δύο μωρά για την Τατιάνα Στεφανίδου: Ανακοίνωσε με μια φωτογραφία τα ευχάριστα στον Νίκο Ευαγγελάτο

Χαλαρή και γεμάτη χαμόγελα η Τατιάνα Στεφανίδου μας σύστησε τα δύο νέα της... μωρά που έχει αποκτήσει μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναφερόμαστε φυσικά στα δύο κατοικίδια της οικογένειας, τα οποία η παρουσιάστρια μας έδειξε σε υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram. Σας είχαμε αποκαλύψει πως τελευταία η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μείνει μακριά από τα social media αλλά επέστρεψε με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστια μας σύστησε τον σκύλο αλλά και την γάτα της τα οποία είναι κουκλιά! Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε η Τατιάνα Στεφανίδου στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share