Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Πελαργός ξανά για Φάνη Μουρατίδη - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τρίτο παιδί για το ζευγάρι; (Video)

Τους χτυπάει την πόρτα ο πελαργός;

18 Νοεμβρίου 2022 11:03
Πελαργός ξανά για Φάνη Μουρατίδη - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τρίτο παιδί για το ζευγάρι; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν αρκετό καιρό στην εκπομπή «The 2Night Show» και εκεί είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Δείτε επίσης: Δεν είναι μόνο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτή είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Φάνη Μουρατίδη (photo)

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα δυο παιδιά του και ο Γρηγόρης τον ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι σε πέρασαν στο ύψος και παίζεται μαζί μπάσκετ» και ο ηθοποιός είπε πως ισχύει και όντως λατρεύουν το μπάσκετ! Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του με τα δυο παιδιά και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με την σύζυγο του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Φάνης Μουρατίδης τόνισε: «Μακάρι θα ήθελα να αποκτήσουμε ένα τρίτο παιδί. Το θέλουμε και οι δύο»!

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η καταγωγή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους - Δεν είναι μόνο από Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και εκτός από την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την σχέση που έχει με την πεθερά, αναφέρθηκε και στην καταγωγή της.

Παράλληλα, αυτή είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη.

«Έπαιξα έναν μονόλογο μια γυναίκα με τετραπληγία. Στην πρώτη σειρά ήταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι και ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Έκανα τεράστια υπομονή, ήταν δύσκολο να σταματήσω και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο κύριος στο θέατρο. Συμβαίνει σπάνια…», ανέφερε αρχικά μιλώντας για την καριέρα της.

Η αποκάλυψη της Παπαχαραλάμπους για την καταγωγή της

«Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο», αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share