Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Θα είσαι πάντα στις σκέψεις...» - Το πένθος Λέοντα Πατίτσα και Μαριέττας Χρουσαλά λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού τους

Ο ξαφνικός θάνατος που τους «διέλυσε»

8 Σεπτεμβρίου 2022 08:18
«Θα είσαι πάντα στις σκέψεις...» - Το πένθος Λέοντα Πατίτσα και Μαριέττας Χρουσαλά λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα, με τους δύο να έχουν να διαχειριστούν ένα θάνατο, που είχε συγκλονίσει άπαντες.

Ήταν προ τεσσάρων ετών, όταν «βυθίστηκαν» στο πένθος λίγο πριν από τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του εφοπλιστή. Ο ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd», Σπύρος Πατίτσας, έφυγε ξαφνικά και έφερε το θρήνο στον επιχειρηματικό κόσμο το 2017.

Ο ναυπηγός και πρώην τεχνικός διευθυντής της εταιρείας «Εύπλοια» ήταν ο σύζυγος της Μαριγώς Λαιμού- Πατίτσα και πατέρας του Λέοντα και ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου στην Ελλάδα, φτιάχνοντας μια αμύθητη περιουσία με αξιοζήλευτο τρόπο.

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Λέοντα

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του, ο γιος του, συγκίνησε με το μήνυμά του τους διαδικτυακούς του φίλους. Ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του σε νεαρή ηλικία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο πατέρας μας έφυγε από τη ζωή. Ήταν δυνατός, αγαπητός και ευγενικός. Θα μας λείψεις πολύ. Θα είσαι πάντα στις σκέψεις, στις πιο γλυκιές αναμνήσεις και στα πιο όμορφα όνειρά μας».

Λίγο νωρίτερα και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά έστειλε το δικό της μήνυμα γράφοντας στο Instagram: «Ας ξεχάσουμε ό,τι μας κάνει να είμαστε στενοχωρημένοι και λυπημένοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share