Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Nomads: Οι δύσκολες ώρες της Αποστολίας και η εξομολόγηση του Αλεξάνδρου! Ποιος πήρε την ασυλία; (video)

6 Δεκεμβρίου 2017 08:05
Nomads: Οι δύσκολες ώρες της Αποστολίας και η εξομολόγηση του Αλεξάνδρου! Ποιος πήρε την ασυλία; (video)

Το παιχνίδι έχει φτάσει προς την τελική ευθεία και οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν.

Το Youweekly.gr σημείωσε όπως κάθε φορά τα highlights της χθεσινής βραδιάς του Nomads και τα σκηνικά ήταν πολλά! Πάμε να τα δούμε παρακάτω όλα…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Νomads.

Οι σχέσεις των παικτών έχουν κλονιστεί για τα καλά και ο πλήρης διαχωρισμός έχει επέλθει ανάμεσά τους!

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε μία αναπάντεχη εξομολόγηση από το Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ο ίδιος συγκεκριμένα είπε: «Μου έχουν πει τα παιδιά ότι από εκεί που κάθονται δεν μπορώ να πάω οπότε καθόμουν στην μέση στην καλύβα… Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα είναι με το Νίκο που τον γνωρίζω 9 χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του. Αν είναι κάτι που με λυπεί εδώ μέσα είναι ότι δεν είμαι με το Νίκο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο Νίκος Αναδιώτης πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή ανέφερε το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για τη δεύτερη ατομική ασυλία από το οποίο θα προκύψουν άλλοι 2 υποψήφιοι μονομάχοι.

Ξεκινώντας οι παίκτες είχαν το ένα από τα δύο τους χέρια δεμένο με ένα σχοινί και η άλλη πλευρά του σχοινιού ήταν δεμένη με ένα γεμάτο κουβά που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι τους.

Έπρεπε να κρατήσουν το χέρι τους ψηλά για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν και χωρίς να το κουνήσουν. Διαβάστε παρακάτω…

Σε περίπτωση που το κουνούσαν ή κατέβαζαν το χέρι τους, τότε ο κουβάς γυρνούσε και άδειαζε επάνω τους.

Ο παίκτης που τελικά κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία είναι η Δήμητρα Φραντζή! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου;

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε η Δήμητρα Φραντζή!

Στην συνέχεια, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον τέταρτο μονομάχο! Να υπενθυμίσουμε πως οι άλλοι τρεις είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Βασιλική Μιλλούση από χθες και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος ήταν ο σημερινός χαμένος του αγώνα!

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των παικτών λοιπόν ο τέταρτος μονομάχος είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share