Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Γυναίκα ποζάρει topless στο TikTok πάνω σε γρύλο άντλησης λαδιού και τους αφήνει όλους άναυδους (video)

Τους άφησε άφωνους!

23 Φεβρουαρίου 2022 10:34
Γυναίκα ποζάρει topless στο TikTok πάνω σε γρύλο άντλησης λαδιού και τους αφήνει όλους άναυδους (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα από το Δυτικό Τέξας που διεκδικεί να γίνει επίτροπος σιδηροδρόμων της πολιτείας δίχασε με τη δημοσίευσή της στο TikTok με τόπλες και χωρίς παντελόνι, ενώ βρισκόταν σε γρύλο άντλησης λαδιού.

Παράλληλα, δείτε τη τρομερή περίπτωση με τη 14χρονη στο TikTok που έπαθε ψύχωση μαζί της ακόλουθός της

Η Σάρα Στόγκνερ, 37 ετών, δημοσίευσε στο Twitter το αμφιλεγόμενο βίντεο, που ακούγεται στο τραγούδι Apache (Jump On It) των Sugarhill Gang, στις 13 Φεβρουαρίου, γράφοντας: «Είπαν ότι χρειάζομαι χρήματα. Έχω άλλα περιουσιακά στοιχεία ».

Το βίντεο - το οποίο έχει προβληθεί τώρα περισσότερες από 104.800 φορές - προφανώς προοριζόταν να τραβήξει την προσοχή για την εκστρατεία της Stogner, καθώς έπεσε πίσω από τον πρωτοπόρο Wayne Christian, τον κατεστημένο που έχει επί του παρόντος 766.256 $ στο χέρι καθώς οι ψηφοφόροι κατευθύνονται στις κάλπες, σύμφωνα με το Transparency USA (έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τη χρηματοδότηση της καμπάνιας).

Αλλά στον απόηχο του βίντεο, η Stogner γελοιοποιήθηκε στο διαδίκτυο - και μάλιστα έχασε την επικύρωση μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της πολιτείας - ενώ άλλοι επαίνεσαν τη γενναιότητα και την επιτυχία της στο να τραβήξει την προσοχή.

TAGS
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share