Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

«Βυθισμένοι» στη θλίψη το παλάτι και ο Ουίλιαμ: Τα χειρότερα μαθεύτηκαν για την Κέιτ Μίντλετον και η κατάσταση έχει γίνει οριακή στο Μπάκιγχαμ

Η διαχείριση του θέματος της ασθένειας στην οικογένεια και ο λόγος που έχει τόση σημασία

22 Μαΐου 2024 09:02
«Βυθισμένοι» στη θλίψη το παλάτι και ο Ουίλιαμ: Τα χειρότερα μαθεύτηκαν για την Κέιτ Μίντλετον και η κατάσταση έχει γίνει οριακή στο Μπάκιγχαμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βρετανικό παλάτι περνά τη δική του δοκιμασία τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκαν με καρκίνο, με τους δύο να δίνουν τη μάχη τους και να στέλνουν, παράλληλα, ένα σημαντικό μήνυμα προς όσους επίσης υποφέρουν.

Αμφότεροι έχουν τη συμπαράσταση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα νέα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά και τις δημόσιες εμφανίσεις του μονάρχη, είναι θετικά. Κι αυτό, επειδή η ίδια η Κέιτ ενημέρωσε, ότι επανέρχεται στα δημόσια της καθήκοντα, αν και η πραγματικότητα για την κατάστασή της μοιάζει να είναι διαφορετική, ιδίως ως προς την αντιμετώπιση από την ίδια τη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ, συγκεκριμένα, δείχνει να δυσκολεύεται όλο και περισσότερο στη μάχη που δίνει, καθώς δείχνει να υποφέρει από κούραση και αρκετές παρενέργειες, που φέρνουν οι θεραπείες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, είναι διαφορετικό και αφορά την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον Ουίλιαμ.

Η διαχείριση του θέματος της Κέιτ μπροστά στα παιδιά και η επίδραση στο παλάτι

Αυτό δεν είναι άλλο, από την προσπάθειά τους να κρύψουν από τα παιδιά τους την κατάστασή της. Τα παιδιά, άλλωστε, δε γνωρίζουν το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με την κατάσταση της μητέρας τους, με υψηλή πηγή από το παλάτι να αναφέρει, ότι μόνο εύκολη δεν είναι η κατάσταση πίσω από τους τοίχους του Μπάκιγχαμ. Ο Ουίλιαμ προσπαθεί να βγαίνει μπροστά, ώστε να εκπροσωπεί τον πατέρα και τη σύζυγό του στα δημόσια καθήκοντα, αλλά η διαχείριση ενός των τειχών μόνο εύκολη δεν έχει καταστεί.

«Προσπαθεί να είναι ο βράχος για την Κέιτ και να φροντίζει τα παιδιά, κάνοντας παράλληλα τη δουλειά του. Είναι αχαρτογράφητα νερά αυτά για το ζευγάρι, όμως έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε περίπτωση, ότι εκείνοι είναι η προτεραιότητά του, παλεύει σαν πολεμιστής για αυτούς», αναφέρει η ίδια πηγή, περιγράφοντας κυρίως την προσπάθεια του Ουίλιαμ να παίξει ρόλο «κυματοθραύστη», μέχρι η κατάσταση να ηρεμήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share