Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Πνιγμένοι στο χρήμα Σκορπιοί, Καρκίνοι κι άλλα 4 ζώδια - Τρομερά νέα από τη Σμάρω Σωτηράκη

Σας αφορά

22 Μαΐου 2024 08:59
Πνιγμένοι στο χρήμα Σκορπιοί, Καρκίνοι κι άλλα 4 ζώδια - Τρομερά νέα από τη Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ευκαιρίες για εφαρμογή και υλοποίηση

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας, ο εσωτερικός δυναμισμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εξελιχθούν οι συνεργασίες ομαλά, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό.

Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, όσο πιο συντονισμένες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι ανανεωτικές αποκαλύψεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, εσωτερική πειθαρχία. Οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες και όχι επιπόλαιες ή σπασμωδικές, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις, ταχτοποιήσεις, συμφωνίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, η εσωτερική τους ένταση και η ανάγκη τους για ανεξαρτησία ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην εσωτερική ισορροπία και στις προσωπικές σχέσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share