Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπαθε ψύχωση με μία 14χρονη από το TikTok και πήγε με καραμπίνα σπίτι της, όταν... (video)

Αυτό που ακολούθησε δεν το χωρά ανθρώπινος νους!

19 Φεβρουαρίου 2022 17:51
Έπαθε ψύχωση με μία 14χρονη από το TikTok και πήγε με καραμπίνα σπίτι της, όταν... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 18χρονος Έρικ Ροχαν είχε πάθει ψύχωση με την 14χρονη TikToker Άνα Μάτζουρι.

Πρώτα τις έστελνε επίμονα μηνύματα και όταν το ανήλικο κορίτσι τον μπλόκαρε, ο 18χρονος πήγε από το σπίτι της στην πόλη Νέιπλες της Φλόριντα κρατώντας καραμπίνα.

Παράλληλα, δείτε τη viral σαλάτα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Τζένιφερ Άνιστον

Και ο πατέρας της 14χρονης τον σκότωσε με πιστόλι, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «The New York Times».

Το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 Ιούλη του 2020, αλλά δεν βγήκε στο φως της δημοσιότητας παρά πρόσφατα, όταν η ανήλικη κοπέλα και η οικογένειά της μίλησαν στα αμερικανικά MME, για να μοιραστούν για πρώτη φορά την τραυματική εμπειρία που βίωσαν.

Στις αρχές του 2020, η 14χρονη πρόσεξε ότι ο follower στον λογαριασμό της στο TikTok με το ψευδώνυμο «EricJustin111» προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή της με σχόλια στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και της έστελνε ιδιωτικά μηνύματα σε Snap Chat και Instagram.

Αργότερα, η ανήλικη κοπέλα πληροφορήθηκε ότι φίλες της πωλούσαν στον 18χρονο φωτογραφίες και προσωπικές πληροφορίες της, όπως τον τηλεφωνικό της αριθμό.

Ο νεαρός είχε πληρώσει περίπου 300 δολάρια για δυο φωτογραφίες με το πρόσωπο της 14χρονης TikToker.

Όταν ο 18χρονος της έστειλε μήνυμα αναφέροντας τα ποσά που θα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει για «φωτογραφίες του πισινού» και των ποδιών της, η ανήλικη τον μπλόκαρε απ’ όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Τότε, ο νεαρός της έστειλε 627,68 δολάρια στο Venmo, παρακαλώντας την να τον ξεμπλοκάρει.

Κάποια στιγμή, ο πατέρας της 14χρονης, ο βετεράνος αξιωματικός της αστυνομίας Ρομπ Μάτζουρι, επικοινώνησε με τον νεαρό για να του ζητήσει να σταματήσει να στέλνει μηνύματα στην κόρη του γιατί ήταν ανήλικη.

Μετά κι απ’ αυτό, ο 18χρονος Τζάστιν είπε σε αρκετές από τις συμμαθήτριες της 14χρονης Άβα ότι σχεδίαζε να της επιτεθεί σωματικά.

Όταν η ανήλικη κοπέλα έμαθε για τις απειλές, το είπε στους γονείς της και αυτοί ερευνώντας βρήκαν τον τόπο διαμονής του, στην πόλη Έλικοτ Σίτι του Μέριλαντ.

Ο 18χρονος ζούσε εκατοντάδες μίλια μακριά από τη Φλόριντα κι έτσι οι γονείς της 14χρονης καθησυχάστηκαν.

Πίστεψαν ότι επρόκειτο για έναν από τους αναρίθμητους νταήδες του πληκτρολογίου και νόμισαν ότι η κόρη τους δεν κινδυνεύει.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, ο Τζάστιν εμφανίστηκε στο σπίτι των Ματζουρι και προσπάθησε να μπουκάρει μέσα με τη βία, κρατώντας καραμπινα.

Ο πατέρας της 14χρονης έπιασε το όπλο του και βγήκε έξω να τον συναντήσει, φωνάζοντάς του να πετάξει την καραμπίνα.

Όμως, ο 18χρονος σήκωσε το όπλο εναντίον του πατέρα, με τον βετεράνο αστυνομικό να τον πυροβολεί θανάσιμα με το πιστόλι.

Επάνω του το νεαρό αγόρι είχε δυο κινητά τηλέφωνα που περιείχαν χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο της 14χρονης.

Η αστυνομία ενημέρωσε τον πατέρα ότι δεν πρόκειται να δικαστεί, μιας και ο νόμος περί αυτοάμυνας στη Φλόριντα δικαιολογεί τη χρήση θανάσιμης βίας σε περίπτωση κινδύνου.

Μετά το τραγικό περιστατικό, η οικογένεια των Μάτζουρι αποφάσισε να μετακομίσει.

Κι έστω κι αν η Άβα είχε σκεφτεί να αφήσει οριστικά τα social media, αποφάσισε – με τη στήριξη και των γονιών της – να συνεχίσει.

Για δύο λόγους: αφενός για τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζει και αφετέρου για την εμπειρία του να κάνει άλλους ανθρώπους να χαμογελούν, βλέποντας την επίδραση που έχει στις ζωές κάποιων απ’ αυτούς.

Δείτε τα βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share