Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Κρίντζαρε ο Ντόνσιτς: Ακούστηκαν βογγητά σ@ξουαλικής πράξης σε συνέντευξη Τύπου - Τα έχασε όλη η αίθουσα (video)

Όλα τα λεφτά η αντίδρασή του!

10 Μαΐου 2024 12:02
Κρίντζαρε ο Ντόνσιτς: Ακούστηκαν βογγητά σ@ξουαλικής πράξης σε συνέντευξη Τύπου - Τα έχασε όλη η αίθουσα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου του αστεριού του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Λούκα Ντόντσιτς. Έγινε αμέσως viral το βίντεο του NBA, καθώς καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες μετά την νίκη των Ντάλας Μάβερικς επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τον δεύτερο γύρο των playoff.

Επί την ευκαιρία, διαβάστε: Euroleague: Στο Final-4 του Βερολίνου και ο Ολυμπιακός - Θρυλική πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη! (video)

Τι συνέβη;

Ο σούπερσταρ των Μαβς και του ευρωπαϊκού μπάσκετ Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποιούσε ανενόχλητος τις καθιερωμένες δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας τι ήταν αυτό που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, όταν το βλέμμα του ξαφνικά πάγωσε και ο ίδιος αισθάνθηκε εξαιρετικά άβολα.

Από το βάθος της αίθουσας ακούστηκαν γυναικεία βογγητά, που παραπέμπουν σε σεξουαλική πράξη!

«Ελπίζω να μην ήταν ζωντανό»

Ο Σλοβένος μπασκετμπολίστας γούρλωσε τα μάτια του ενώ οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα ξεκαρδίστηκαν, μετά από μερικά δευτερόλεπτα τρομερής αμηχανίας. «Ελπίζω αυτό να μην ήταν ζωντανό», είπε ο Λούκα προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του.

Ακόμα δεν είναι σαφές από ποιον ή από πού προκλήθηκαν οι σεξουαλικοί ήχοι, ωστόσο η αντίδραση του Ντόντσιτς κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share