Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor All Star Spoiler 14/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

14 Ιουνίου 2023 20:38
Survivor All Star Spoiler 14/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star Spoiler 14/6: Προς το τέλος οδεύει και το φετινό Survivor All Star με τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν μέχρι τον τελικό.

Η Μαριαλένα από τους Κόκκινους και ο Ηλίας Μπόγδανος από τους Μπλε, δείχνουν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάτι που επηρεάζει και τις ομάδες τους. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να δείξουν δυναμισμό και να πάρουν τις 2 από τις 3 ασυλίες της εβδομάδας, με τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor.

Survivor All Star Spoiler - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου

Survivor All Star spoiler
Survivor All Star spoiler

Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη για να απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας. Ποιος θα τα καταφέρει; Οι Μπλε παρά τις δυσκολίες θα πάρουν τη νίκη για το έπαθλο.

Survivor All Star trailer 14/6: "Ξύλο" ανάμεσα σε Μπάρτζη και Βασάλο! Ψιλές, σπρωξιές και αγκωνιά του Κωνσταντίνου στον Νίκο (Video)

Survivor All Star trailer 14/6: Χαμός αναμένεται να γίνει σε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε από το trailer πέφτουν ψιλές, σπρωξιές και μία αγκωνιά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Παράλληλα, όλη η μπλε ομάδα είναι εναντίον και κράζει τον Νίκο Μπάρτζη για την θχεσινή του ψηφοφορία καθώς όπως λέει η Στέλλα Ανδρεάδου είναι υπόχθόνιος, δολοτρόπος και θα πουλήσει τον κολλητό του για το συμφέρον του, με την Μαριαλένα από την κόκκινη ομάδα να σχολιάζε ότι φοβάται!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (14/6) trailer του Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share