Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Τα συμβόλαια του Survivor και οι... απλήρωτοι παίκτες - Η προθεσμία των 30 ημερών που δεν έχει τηρηθεί (Video)

"Καρφιά" από την Ελένη Χατζίδου - «Ούτε και εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»

5 Απριλίου 2023 07:55
Survivor All Star: Τα συμβόλαια του Survivor και οι... απλήρωτοι παίκτες - Η προθεσμία των 30 ημερών που δεν έχει τηρηθεί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Αποκαλύψεις «φωτιά» ήρθαν στο φως για τα συμβόλαια του Survivor, για τους απλήρωτους παίκτες αλλά και για την προθεσμία των 30 ημερών που δεν έχει τηρηθεί. Την ίδια στιγμή, το απόλυτο χάος αναμένεται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς όλοι είναι εναντίον όλων για τα «μαγειρέματα»

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε τη συμμετοχή της στο Survivor 2018, με αφορμή μια συζήτηση στο Breakfast@Star για τα συμβόλαια των παικτών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή, η πίστωση των χρημάτων στους συμμετέχοντες γίνεται 30 ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους.

«Εγώ το ξέρω από μέσα. Γίνεται το γύρισμα και στην τηλεόραση παίζει μετά από 2 μέρες, δηλαδή πρέπει στις 32 ημέρες να πληρωθούν οι άνθρωποι. Ούτε εγώ είχα πληρωθεί στην ώρα μου, που δεν γίνονταν και όλα αυτά που γίνονται φέτος», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Έτσι εξηγούνται πάρα πολλά, γι’ αυτό και υπάρχει τεράστια γκρίνια. Αν δεν πληρώνονται στην ώρα τους, φυσικά και θα υπάρχει αποδόμηση», σχολιάζει από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Δεν είναι μόνο τα λεφτά το βασικό θέμα. Ο τηλεθεατής κουράστηκε, νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν και ότι αυτό που βλέπει δεν ισχύει, δεν είναι έτσι όπως το ξέρει», τονίζει η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Μετά απ’ όλο αυτό, ποιος θα θέλει να πάει σε ένα project που βγαίνει η φήμη ότι δεν πληρώνονται στην ώρα τους;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share