Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Βγάλτε την πια! Μας έχει πρήξει...» - «Κεραυνοί» του Twitter για την Ελευθερία Ελευθερίου

Ορυμαγδός αναρτήσεων εναντίον της τραγουδίστριας!

4 Απριλίου 2023 23:52
Survivor All Star: «Βγάλτε την πια! Μας έχει πρήξει...» - «Κεραυνοί» του Twitter για την Ελευθερία Ελευθερίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου για ακόμη μια φορά... κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στο Survivor All Star, με την ίδια να συνεχίζει τις απίστευτες πρακτικές της για να αποδυναμώσει την μπλε ομάδα και το κοινό να μη συμφωνεί με αυτές.

Η παίκτρια των Μαχητών κάνει τα πάντα, ώστε να ισχυροποιήσει τη δική της θέση, φτάνοντας σε σημείο να κάνει τη Ρία Κολοβού και τη Στέλλα Ανδρεάδου να δακρύσουν, αφού της βγήκε η ψηφοφορία όπως θα ήθελε, με τη στάση της να συζητείται από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Αφού δεν απάντησε ούτε στα ερωτήματα του Γιώργου Λιανού, το Twitter τη δίκασε, ζητώντας από την παραγωγή να την απομακρύνει λόγω της τοξικότητάς της, η οποία έχει αναστατώσει τους πάντες.

Survivor All Star spoiler 04/04: «Είσαι καραγκιόζης, σε σιχαίνονται όλοι» - Άγριος τσακωμός Κόρο - Τάκη με αύρα... Τριαντάφυλλου!

Survivor All Star spoiler 04/04: Νέος άγριος τσακωμός στο Survivor All Star που θα δούμε στους δέκτες μας στα επόμενα επεισόδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr πρωταγωνιστές αυτή την φορά θα είναι ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας. Άλλωστε όπου τσακωμός ο Τάκης πρώτος. Ποιο είναι το παρασκήνιο όμως του τσακωμού αυτού;

Θυμάστε στην αλλαγή των ομάδων που ο Κόρο δεν έδωσε το χέρι του στον Τάκη; Αυτό ξεκινάει πριν το Survivor All Star. Είναι γνωστός πως ο Κόρο μπήκε λίγο αργότερα στο ριάλιτι και γνωρίζει πράγματα. Ένα από αυτά που ξέρει είναι ότι ο Τριαντάφυλλος, με τον οποίο έχει κάκιστες σχέσεις, στηρίζει πολύ τον Τάκη και έχει πάρει ένα ρεύμα από τους fans του τραγουδιστή! Αυτό δεν έχει κάτσει καλά στον Κόρο και ότι κάνει ο Τάκης το παίρνει στραβά.

Survivor All Star spoiler 04/04: «Είσαι καραγκιόζης, σε σιχαίνονται όλοι» - Άγριος τσακωμός Κόρο - Τάκη με αύρα... Τριαντάφυλλου!

Αυτή την φορά ο Τάκης ήρθε σε σύγκρουση με τον Κόρο με αφορμή το... ψαροντούφεκο! Και οι δύο ξέρουν να ψαρεύουν και οι τσακωμοί είναι συχνοί γι' αυτό τον λόγο! Σε μια από τις φορές αυτές όμως η κατάσταση ξέφυγε με τον Γιώργο Κόρομι να αποκαλεί καραγκιόζη τον Καραγκούνια και πως δεν είναι τυχαίο που όλοι τον σιχαίνονται μέσα στο παιχνίδι ενώ από την πλευρά του ο Τάκης άρχισε να ουρλιάζει και να τονίζει πως τα ίδια έκανε και στον Τριαντάφυλλο και όλη η Ελλάδα έδειξε ποιον προτιμά.

Η κατάσταση ξέφυγε με μέλη της παραγωγής αλλά και συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν! Όπως και να έχει η κατάσταση η αλήθεια είναι πως θα δούμε σε λίγο διάστημα οι εντάσεις να επιστρέφουν στην κόκκινη ομάδα, με τους τσακωμούς αυτή την περίοδο να μονοπωλούν την μπλε παραλία. Όμως γρήγορα αυτό θα το δούμε να αλλάζει... Υπομονή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share