Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 11/04: Μαζική απεργία από παίκτες του Survivor 5! Σε αναταραχή ο Ατζούν

Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

11 Απριλίου 2022 10:20
Survivor spoiler 11/04: Μαζική απεργία από παίκτες του Survivor 5! Σε αναταραχή ο Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 11/04: Χτύπημα σοκ για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τους ιθύνοντες του Survivor 5 σχετικά με την απόφαση που φέρονται να έχουν πάρει παίκτες του ριάλιτι!

Συγκεκριμένα η κατάσταση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ έχει φτάσει στο απροχώρητο για τους Μαχητές και πλέον καλούνται να πάρουν τα μέτρα τους! Και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες της μπλε ομάδας να είναι έξαλλοι και να ουρλιάζουν για να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ειρωνικός μ' όλους τους συμπαίκτες του και τους βγάζει από τα ρούχα τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες των Μαχητών ζήτησαν συνάντηση με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν! Ο λόγος είναι πως θέλουν να εκφράσουν τα παράπονά τους για το γεγονός πως έβαλε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα τους και δημιουργούνται τόσες πολλές εντάσεις. Ωστόσο άνθρωποι της παραγωγής το αρνήθηκαν και μάλιστα ξεκαθάρισαν πως ο Τούρκος δεν βρίσκεται καν στον Άγιο Δομίνικο, αυτή την περίοδο.

Survivor spoiler 11/04: Μαζική απεργία από παίκτες του Survivor 5! Σε αναταραχή ο Ατζούν

Οι παίκτες από την πλευρά τους ζήτησαν να μεταφερθεί στον Τούρκο παραγωγό πως αν δεν λάβει μέτρα με τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, είτε με αλλαγή ομάδας, είτε με απομάκρυνσή του από το ριάλιτι, τότε θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να κατέβουν σε... απεργία. Πως θα γίνει αυτό; Να μην συμμετέχουν στους αγώνες από εδώ και στο εξής, μένοντας στην ουσία μόνο με το φαγητό που βρίσκουν από την διαβίωσης τους στην παραλία (ψάρια, καρύδες) καθώς και με τις προμήθειες της εβδομάδας.

Φυσικά η απάντηση που πήραν από τους ανθρώπους της παραγωγής ήταν ξεκάθαρη! Πως αυτοί είναι οι κανόνες και αν θέλουν να βρουν τρόπο για να απαλλαγούν από τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, θα πρέπει να το πράξουν στρατηγικά. Η απάντηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στα μέλη της μπλε ομάδας και πλέον μένει να δούμε αν θα κάνουν πράξη τις απειλές τους! Πάντως η αλήθεια είναι πως η κατάσταση με τον συγκεκριμένο παίκτη του Survivor 5 έχει ξεφύγει για τα καλά...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share