Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Σάλος με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ούρλιαζε και απειλούσε στους διαδρόμους ξενοδοχείου - Οι επίμαχες φωτό

Ενοχλούσε υπαλλήλους του ξενοδοχείου

3 Μαΐου 2024 12:37
Σάλος με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ούρλιαζε και απειλούσε στους διαδρόμους ξενοδοχείου - Οι επίμαχες φωτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε για άλλη μια φορά να γίνει πρωτοσέλιδο και πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, για όχι και τόσο καλό λόγο.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με την Drag Queen στη Θεσσαλονίκη: «Οι γονείς που αντέδρασαν δε θα έπρεπε να έχουν παιδιά» (video)

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια εθεάθη να βγαίνει με εσώρουχα από το ξενοδοχείο κρατώντας ένα μαξιλάρι για να καλύπτει το στήθος της. Δίπλα της ο σύντροφός της κατά καιρούς Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ, ο οποίος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί.

Σύμφωνα με φήμες, το ζευγάρι είχε έναν καβγά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να απειλεί και να ενοχλεί τους υπαλλήλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου. Λίγο αργότερα με ανάρτησή της η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκείνη. Ήδη όμως είχαν κυκλοφορήσει οι επίμαχες φωτογραφίες.

«Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες είναι από σωσίες και νομίζω ότι οι περισσότεροι το γνωρίζουν αυτό! Θα ήθελα με σεβασμό αυτή τη στιγμή ο κόσμος να καταλάβει ότι γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα! Η αλήθεια είναι χάλια, οπότε μπορεί κάποιος να μου μάθει πώς να λέω ψέματα;. Θεές εκεί έξω, προσεγγίζω την ανώτερη δύναμή μου και επιπλέον, ελπίζω να το κάνετε κι εσείς !!! Χρειάζομαι μια νέα οδοντόβουρτσα αυτή τη στιγμή!!!

ΥΓ : Χρειάζομαι έναν εσπρέσο. !!! ΥΓ: Δεν είμαι σίγουρη γιατί νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ αυτό ...Υποθέτω ότι είμαι απλά ένα κορίτσι και έχω περίοδο οπότε είμαι σκύλα…», έγραψε η Μπρίτνεϊ στην ανάρτηση που έκανε.

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share