Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Το "This is going to hurt" δεν είναι το ιατρικό δράμα που έχεις συνηθίσει

Ξεκαρδιστική, τρομακτική και σπαρακτική σε ίσες δόσεις, η αγγλική σειρά για το δημόσιο σύστημα υγείας θα γίνει η αγαπημένη σου

20 Μαρτίου 2024 10:56
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Αν αγαπάς τις ιατρικές σειρές, αλλά σε έχει μάλλον κουράσει η έλλειψη ρεαλισμού και αληθοφάνειας σε αυτές, τότε η αγγλική σειρά για το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας "This is going to hurt", που στριμάρει από το Cinobo, θα γίνει η αγαπημένη σου. Ξεκαρδιστική, τρομακτική και σπαρακτική σε ίσες δόσεις, η σειρά είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του δημιουργού της, Άνταμ Κέι, ο οποίος υπήρξε ο ίδιος γιατρός, και σίγουρα δεν αποτελεί το ιατρικό δράμα που είχες συνηθίσει μέχρι τώρα.

Στο "This is going to hurt", παρακολουθούμε την καθημερινότητα του πρωταγωνιστή της Άνταμ (Μπεν Γουίσοου), ενός νέου ειδικευόμενου μαιευτήρα, που εργάζεται στη γυναικολογική κλινική ενός αγγλικού νοσοκομείου. Ο Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με τα αδιέξοδα και το γραφειοκρατικό χάος της δημόσιας υγείας, με τη σειρά να καταγράφει με ειλικρίνεια και ρεαλισμό τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γιατροί σε όλα τα επίπεδα, αλλά και τον αγώνα που δίνουν για να μπορέσουν -μάταια- να βρουν μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή. Μια λάθος διάγνωση θα τον γεμίσει με ενοχές και αμφιβολίες, όσο οι ασθενείς και τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού βιώνουν τις δικές τους χαρές και τραγωδίες.

Και η Ambika Mod στο This is going to Hurt

Στο πλευρό του υπέροχου Μπεν Γουίσοου, που οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε από την κινηματογραφική μεταφορά του "Αρώματος" του Πάτρικ Σάσκιντ και τον απολαύσαμε αργότερα στον λανθιμικό "Αστακό", και η αγαπημένη μας από τη σειρά του Netflix "One Day", Αμπίκα Μοντ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share