Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με την Drag Queen στη Θεσσαλονίκη: «Οι γονείς που αντέδρασαν δε θα έπρεπε να έχουν παιδιά» (video)

Την ίδια ώρα που υπονόησε ότι παραλίγο να μπει φυλακή για σχέση με 15χρονο

3 Ιανουαρίου 2023 17:21
Σάλος με την Drag Queen στη Θεσσαλονίκη: «Οι γονείς που αντέδρασαν δε θα έπρεπε να έχουν παιδιά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί με παλαιότερο βίντεο της Drag Queen, RawBee Candles -που ήταν εκείνη που διάβασε παραμύθι σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη- στο οποίο λέει πως παραλίγο να έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για σεξ με ανήλικους.

Πρόκειται για ένα live που είχε κάνει στα social media η RawBee Candles το 2020 και δεν φέρει την αμφίεση της Drag Queen. Σε αυτό φαίνεται πως υπήρχαν υβριστικά σχόλια κάτω από το βίντεο με την Drag Queen να απαντά: «15 χρονών άτομα τώρα να βρίσω; Εδώ 15 χρονών άτομα δεν πη@@ω. Παραλίγο να μπω φυλακή σε μια φάση» λέει χαρακτηριστικά και έχει προκληθεί σάλος στα σχόλια στο Twitter.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Βέροια: "Έπαιζα με το κινητό, μπουσούλησε και..." - Εξωφρενική η κατάθεση της 29χρονης που έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Υπενθυμίζεται πως πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride στις 30 Δεκεμβρίου με την drag queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 η RawBee Candles απάντησε στις αντιδράσεις γονέων στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία με το παραμύθι λέγοντας πως αυτοί οι γονείς «δεν έχουν φως μέσα τους» και «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά».

«Ήταν περίπου 30 παιδάκια με τους γονείς του στην αίθουσα. Ξεκινήσαμε με τα ονόματά τους, το αγαπημένο τους χρώμα, για να σπάσουμε τον πάγο και να μπούμε σε ένα κλίμα. Ακολούθησε η ανάγνωση του παραμυθιού και μετά από αυτό ρωτήσαμε τα παιδιά πως αισθάνονται και όλα ήταν πολύ χαρούμενα», ανέφερε αρχικά για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε.

Απαντώντας έπειτα σε ερώτηση για το αν κάποιο παιδί είχε απορία για τους λόγους που είναι βαμμένος ή για τα ρούχα του, είπε: «Εγώ δεν πήγα σε αυτή την εκδήλωση για να σεξουαλικοποιήσω τα παιδιά ή για να τους πω οτιδήποτε σχετικά με τον δικό μου σεξουαλικό προσανατολισμό. Πήγα σε αυτή την εκδήλωση ως καλλιτέχνης για να διαβάσω ένα παραμύθι στα παιδιά με έναν θεατρικό τρόπο και πιστεύω ότι τα παιδιά το καταλάβαν αυτό».

«Χρησιμοποιήσαμε τη ΛΟΑΤΚΙ σημαία για να ρωτήσω τα παιδάκια ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα και στη συνέχεια τα ρωτήσαμε αν ξέρουν τι είναι αυτή η σημαία» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν, απάντησε: «Οι αντιδράσεις όλες αυτές απαντούν από μόνες τους. Όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους με όποιον τρόπο θέλουν δημόσια. Παρόλα αυτά, είναι στον κάθε άνθρωπο να έχει αναπτύξει μια κριτική ικανότητα ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι άποψη και τι δεν είναι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share