Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Κολοσσός - Μαρούσι: Πήραν τη νίκη οι Ροδίτες και μένουν ζωντανοί για την εξάδα (video)

Όλα θα κριθούν από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Καρδίτσα

24 Μαρτίου 2024 19:35
Κολοσσός - Μαρούσι: Πήραν τη νίκη οι Ροδίτες και μένουν ζωντανοί για την εξάδα (video)
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναρπαστικό αναμένεται το φινάλε της Stoiximan Basket League, αφού η έκτη θέση θα κριθεί στην “κόψη του ξυραφιού” της regular season, μετά από τη νίκη του Κολοσσού επί του Αμαρουσίου με 89-85 στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα μπήκε δυναμικά στο παρκέ, επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή του αγώνα (33-12, 15') και έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στη νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για την έκτη θέση. Το Μαρούσι μείωσε τη διαφορά ακόμα και στους δύο πόντους στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Οι Ροδίτες περιμένουν την αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ, αφού αν ο "δικέφαλος" ηττηθεί στη θεσσαλική πόλη, θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στην εξάδα και το εισιτήριο της πρόκρισης στα playoffs. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ Betsson θα τερματίσει στην έκτη θέση.

Απόλλωνας Πάτρας - Ολυμπιακός: Εντυπωσιακό πέρασμα από την Πάτρα και βλέμμα προς Παρτιζάν (video)

Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (24/3), περνώντας με 93-63 από την έδρα του ουραγού Απόλλωνα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, της τελευταίας δηλαδή στροφής του δεύτερου γύρου. Με την ευκαιρία, δείτε την ανακοίνωση «βόμβα» της UEFA για τον Ολυμπιακό.

Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη διαφορά δυναμικής, αλλά και την ευστοχία τους πίσω από τα 6μ75 (13/26 τρίποντα), οι ερυθρόλευκοι έκαναν το χρέος του με εκτεταμένο rotation και πλέον σκέφτονται το πολύ σημαντικό ματς με την Παρτίζαν (28/3, 21:30) στη Stark Arena για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αϊζάια Κάναν είχε 15 πόντους με 5/7 τρίποντα. Άλλους 16 πόντους έβαλε ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ 13 προσέθεσε ο Άλεκ Πίτερς. Έντεκα είχε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Κοντά στο double-double έφτασε ο Μόουζες Ράιτ με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ. Καλή εμφάνιση και από τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

12-28 οι πόντοι από λάθη αντιπάλου, 26-38 οι πόντοι στη ρακέτα, 4-9 οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας, 14-18 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 26-43 οι πόντοι των αναπληρωματικών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share