Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: «Κόβει» Μίτροβιτς ο Πεδουλάκης, «σίγουρος» ο Ζούρος, διακαής πόθος ο Τρινκέρι!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

23 Ιουνίου 2022 13:26
Παναθηναϊκός: «Κόβει» Μίτροβιτς ο Πεδουλάκης, «σίγουρος» ο Ζούρος, διακαής πόθος ο Τρινκέρι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Χτες εδώ στο Athensmagazine.gr σας αποκαλύψαμε πως ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για να καλύψει τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα!

Επειδή το ρεπορτάζ «καίει» και όλα ανατρέπονται λεπτό με το λεπτό, ότι φτάνει στα «γραφεία» μας σας ενημερώνουμε! Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφές με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, με τον οποίο υπάρχει μια αρχική συμφωνία, όμως ο Αργύρης Πεδουλάκης «κλωτσάει» καθώς θέλει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Κάτι το οποίο είναι ο διακαής πόθος του τριφυλλιού, που ακούσει στο όνομα Ανδρέα Τρινκέρι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως τεράστιο εμπόδιο είναι το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου! Από την άλλη όμως και ο ίδιος, με τα νέα δεδομένα της ομάδας, θέλει να εργαστεί σε έναν τεράστιο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε χτες δημοσιογράφος από την Σερβία, με σχετικό tweet.

Από εκεί και πέρα ο «σίγουρος» στην λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Ηλίας Ζούρος, με τον οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει άριστη σχέση, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καλύτερα από τον καθένα, όμως το όνομά του δεν κάνει γκελ ούτε στην διοίκηση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ούτε φυσικά στον κόσμο της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με όσο καλύτερο όνομα προπονητή μπορεί και σίγουρα ο Ηλίας Ζούρος δεν φαντάζει και η πλέον ιδανική επιλογή. Ωστόσο όποτε θέλει η ομάδα ενεργοποιεί την συμφωνία και κάνει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, της Ζαλγκίρις και Εθνικής «πράσινος»!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share